Коя зодия е стрелян заек - нищо не може да я притесни

14503
Коя зодия е стрелян заек - нищо не може да я притесни
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че стреляният заек може да надхитри всеки, но кой зодиакален знак попада в тази роля? Представителите на тези 3 зодии са хитри и находчиви хора, които са натрупали опит и могат да се справят в трудни ситуации. До известна степен те могат да бъдат наречени и опасни хора, ако използват натрупаните си умения по неправилния начин. Нека разгледаме по-отблизо тези 3 зодии и защо те често се оказват в ролята на стрелян заек.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че са напористи и заплашителни, когато е необходимо. Те са способни да мислят нестандартно и да предлагат уникални решения на проблемите, което ги прави чудесни кандидати за ролята на "стрелян заек" Те имат и силна воля, така че ако решат да използват хитростта си за не толкова почтени цели, може да е много трудно да ги спрете.

Водолей

Водолеят е представен от носителя на водата, което подсказва, че този зодиакален знак е склонен да се носи по течението, когато става въпрос за решаване на проблеми. Макар че Водолеите може да не са толкова агресивни, колкото техните колеги Скорпиони, те все пак са доста хитри и изобретателни, когато става въпрос за излизане от заплетени ситуации. Те са и доста креативни мислители, така че ако искат нещо достатъчно силно, ще намерят начин да го постигнат - дори ако това означава да нарушат някои правила по пътя си.

Козирог

Козирозите са известни със своята решителност и амбиция - две черти, които ги правят подходящи за ролята на "стрелян заек" Подобно на Водолеите, Козирозите предпочитат да използват индиректен подход, когато се справят с предизвикателства или препятствия; за разлика от Водолеите обаче Козирозите не се притесняват да поемат пресметнати рискове, за да получат това, което искат. Те може и да не печелят винаги, но можете да се обзаложите, че всеки път ще дават най-доброто от себе си!

И така, ето ги трите зодии, които е най-вероятно да се окажат в ролята на "стрелян заек"! Всеки от тях има свой собствен уникален набор от силни и слаби страни, които ги правят подходящи за справяне с трудни и напрегнати ситуации докато за други са неподходящи или неподходящи. В крайна сметка обаче всичко зависи от начина, по който всеки индивид решава да приложи своите ресурси и опит, за да постигне успех или провал. Ако разпознавате себе си като една от тези три зодии, тогава знаете точно какъв човек трябва да бъдете, за да създадете своя собствен късмет и да се превърнете в "стрелян заек"!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com