Колко е важно да си мъж - пенис спаси собственика си от мълния

15123
Колко е важно да си мъж - пенис спаси собственика си от мълния

41-годишният хърватин Зоран Юркович оцелял след удар от мълния по един странен начин. Оказва се, че човекът бил спасен от собствения си... пенис, през който електрическия заряд преминал в земята. Зоран карал колело и слушал музика с помощта на слушалки, когато забелязал, че започнала буря. Той обаче не успял да се скрие, пише medportal.ru.

Така бил ударен от мълния, която го уцелила точно в главата. Зоран имал гумени обувки и затова електричеството не могло да отиде в земята през краката му. Човекът оцелял благодарение на радиото и собствените му гениталии.

Мълния рани десетки хора на рок фестивал в Германия

Най-малко 42 души са ранени след падане на мълния сред тълпата на рок фестивала „Rock Am Ring” в германския град Мендиг, съ...

Вместо да премине през цялото му тяло, като увреди вътрешните му органи и спре сърцето му, зарядът се е спуснал по кабела от слушалките до радиоприемника, който бил закрепен на кръста на мъжа, а след това излязъл навън през пениса му.

Свидетели на инцидента видели Зоран да седи на земята, като от него се вдигала пара, а колелото му лежало наблизо. Те закарали пострадалия в болница.

Лекарите били много учудени от факта, че Зоран е оцелял. Те нарекли случилото се чудо и констатирали, че действително зарядът е бил заземен през половите органи на мъжа.

 

Мълния удари блок в Дряново, обитателите му изкараха безсънна нощ

Безсънна нощ за обитателите на ударения от мълния блок в Дряново. Щетите са за стотици левове. Огънят е потушен, но все още има тлеещи...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com