Колко точно е вярна на половинката си всяка зодия?

14296
Колко точно е вярна на половинката си всяка зодия?
Снимка: Pixabay.com

Овен 

Повечето Овни по принцип са верни. Отнема им много време, преди да се решат окончателно да бъдат с някого. Когато обаче го направят, то е за цял живот. Въпреки че понякога, особено с напредване на възрастта, го правят просто за удобство.

Телец

Той никога няма да изневери, освен ако... не си намери сериозни причини за това. Такива причина биха били: вие не сте толкова верни като него, наранили сте го или прекалено дълго не сте му обръщали внимание. 

Тези зодии ще имат страхотен късмет през НОЕМВРИ

Близнаци

Те винаги са верни във връзка, защото уважават партньорите си, но всички знаем за това колко бързо им доскучава битовизма. Когато една връзка започне да става скучна и еднообразна, шанса да загубите Близнака до себе си е много голям.

Могат да се поддадат на изкушението, ако срещнат чаровен, енергичен, умен партньор, който ги надиграва в играта им на думи и ги предизвиква повече от настоящия им партньор.

Рак

За Рака доверието и верността са задължителна предпоставка за съвместен живот с партньора. Те не са привърженици на свободните връзки, флиртовете или изневерите. 

Лъв

Лъвът, благодарение на своя естествен чар, притежава изключителен чар, с чиято помощ винаги върти представителите на другия пол на малкия си пръст и по този начин, разбира се, понякога се стига до ситуации, в които повежда битка със самия себе си... И определено понякога губи.

Дева

Верността е признак на привързаност и чувства, казва Девата след дълго обмисляне. Но какво ще се случи, ако внезапно изпитате привързаност към човек, когото сте срещнали току-що? Нищо. Те са изключително прагматични и това подплатява тяхната вярност.

Везни

Родените под знака на Везни са абсолютно верни, защото имат нужда от чиста съвест, за да поддържат вътрешното си равновесие. Ако все пак някой от тях не устои на изкушението, то най-вероятно ще го съобщи предварително, за да облекчи съвестта си.

Скорпион

По принцип той е верен и съумява да изгради много силна връзка с партньора си, но ако случайно се случи нещо по-различно със сигурност никой и никога няма да разбере.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 01-05 НОЕМВРИ

ЛЪВ Предстои ви ново начало. Измина известно време, откакто не сте усещали, че нещо се вълнува в сърцето ви, което да ви накара да иск...

Стрелец

Стрелците определено имат проблем с верността. Те искат да изживеят живота си на макс, а това означава да пробват от всички, включително и всякакви типове партньори. За това и много често те са сами.

Козирог

Козирогът не понася изневярата. Още в началото на връзката си той ясно дава да се разбере, че всяка проява на невярност се наказва. Което много често е директно напускане на връзката.

Според Павел Глоба парите ще потекат за 4 зодии през 2022 година

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 01-05 НОЕМВРИ

ЛЪВ Енергията на днешния ден не би могла да дойде в по-добър момент за вас. След някои скорошни тестове от Вселената и още повече уроц...

Водолей

Въпреки че понякога Водолеите са безскрупулни, човек никога не може да им се сърди истински. Те са си въздухари и такива ще си останат, но винаги ще бъдат обичани и никога не биха предали човека, когото обичат.

Риби

Рибите прекалено много залагат на чувствата, ето защо възникват ситуации, в които се появават нежни и мили хора и Рибите просто не могат да им устоят. Което много рядко е близо до изневяра, за себе си те просто за любезни и любвеобилни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com