Кусурите на мъжете според зодията

125297
Кусурите на мъжете според зодията
Снимка: SofiaLive

Хубаво е жените да знаят с какво си имат работа. Зодията на мъжа може да издаде много от характера му и това какви са кусурите му. Не всички сме безгрешни, но всеки има изисквания, според които избира партньора си. Ето и кои са недостатъците на мъжете според тяхната зодия:

Овен

4-те двойки ЗОДИИ, които си подхождат ПЕРФЕКТНО

Взаимоотношенията в една връзка са изключително важни, за да създадем уют и разбирателство помежду си. Когато обичаме някого, ние искам...

Поставя на пиедестал

Мъжът Овен е забавен и прелива от енергия. С него не скучаете, той ви обгрижва и ви носи на ръце. Но е ужасен в едно отношение - поставя любимата на пиедестал. Тя е най-прекрасната, най-сексапилната, най-умната и единствената достойна. Не е лесно да се живее с такъв взискателен обожател. Когато настъпи времето да ви детронира, падането от този висок постамент боли! Има и още нещо - Овенът не понася да не е в центъра на вниманието ви. Мотото на връзката ви ще бъде: “И да нямаш друг Бог (познат, приятел/приятелка, куче/котка/рибка/питон), освен мен.” Разбира се, всички знаят, че е упорит и инатлив, така че не е нужно да подчертаваме очевидното.

3-те зодии, които ще си имат бебе скоро

Телец

Ревнив и докачлив

3-те зодии със златни сърца

В живота ни има хора, които вечно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, за да правят другите щастливи, и винаги са гото...

Телецът ще ви бъде верен партньор. Той ще ви купува бижута, кожи, мебели и ще ви обгрижва като квачка. Готов е да смачка всеки, дръзнал да ви обиди или навреди. Той е семеен тип. Може да кръшне, но рядко ще зареже половинката си. Много е чувствен. Но да си знаете - тежка гемия е. Ще минат години, докато се накани да ви предложи женитба или съжителство. Лошото при него е, че не е широко скроен, обича да съди другите, упорит е и е адски ревнив. На всичкото отгоре е и докачлив. А когато стане въпрос за прошка - забравете! Ако има олимпийска дисциплина по злопаметност, Телецът ще е неизменен златен медалист.

Близнаци

Прекалено мислят

Тези хора са в състояние да подлудят жената, сглупила да се влюби в тях. На сутринта искат едно, но малко по-късно вече са на друг акъл. Единственият начин да ги задържите, е да ги държите на дистанция. Между тях и думата “стабилност” има огромни пространства, изпълнени с пъстроцветни воали - това са всичките щури мисли, които се въртят в главите им, задвижвани от порива на интереса и въображението. За капак идва и тяхната анализаторска природа - те прекалено много мислят за любовта, тревожат се, подлагат я на дисекция, после естествено се погнусяват от цялата работа, защото тя - любовта ви, не отговаря на високия им критерий. Иди ги разбери!

Рак

7-те СТРАХОТНИ качества на всяка зодия

Овен 1. Той прави живота вълнуващ. 2. За овните всеки момент в живота е важен, а усещането е заразно. 3. Ако имате нужда от партньор...

Непоклатимо вярва в мама

Те са страстни, грижовни, верни, романтични и чувствителни. И зад този измамен образ на принц от приказките се крие рационален и пресметлив човек. Ракът си пада по пламенните жени, но се обвързва с разумни и стабилни момичета. Най-лошото на връзката с Рак не е тяхната обсебваща любов, а това, че не могат да се откъснат от полата на майка си. В зависимост от това какви са били отношенията им, той или е травмиран от нея за вечни времена, или пък е до гроб маминото синче. Единственото, което може да направи жената, е никога да не критикува най-съвършената от всички майки. Нито гозбите й. Нито вкуса й. Нито домакинските й умения. Нищо!

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com