Латино ритми и запознанства

8715
Латино ритми и запознанства

Елементи от латино културата навлизат все по-често в ежедневието ни. Срещаме ги в храната, в напитките, в спорта, в начина, по който прекарваме свободното си време, в музиката, в забавленията. До такава степен сме ги възприели като стандартна част от живота ни, че понякога дори не се замисляме откъде произлизат тези елементи. Пригответе тарамбуките, маракасите и кастанетите. Ще ви понесем на едно пътешествие из Куба, Аржентина, Мексико...и цяла Латинска Америка. Фиеста и горещи емоции!

Да вземем например храната – латино културата е характерна с пикантния вкус, лютите чушки, всичко, което „нажежава“ небцето, което отваря апетита не само към храната, а и за живот, за общуване, за емоции. Салатите, които са характерни за латиноамериканската кухня, например, нерядко включват в състава си освен традиционните зеленчуци и свежи тропически плодове – авокадо, манго, които изненадват приятно. Морски дарове, типични испански ястия като тортиля и паеля... Латиноамериканската кухня е изпълнена от автентични кулинарни шедьоври, предназначени не само за тялото, а и за душата.

Латино елементите в наши дни

Елементи от латино културата навлизат все по-често в ежедневието ни. Срещаме ги в храната, в напитките, в спорта, в начина, по който пр...

Но след пикантната храна... трябва да „потушим пламъка“ с нещо хубаво за пийване, нали? В Латинска Америка сте на правилното място! Ром, текила, куба либре, мохито и цялата чувствена палитра от разнообразни коктейли, носещи полъха на Карибския бряг. Напитките, произхождащи от Южна Америка, сякаш меко флиртуват с небцето, утоляват жаждата и носят изненади.

След няколко коктейла е време и телата ни да се раздвижат в чувствените латиноамерикански ритми. Прави ли ви впечатление колко много хора започват да танцуват латино танци в последните години? Проучванията показват, че това хоби привлича най-вече необвързаните хора, за които танцът е начин за нови емоции и запознанства. Дори самите имена на танците карат езика да се движи в чувствените им вибрации – салса, бачата, кизомба, меренге... Всяко движение, което активира тялото, е уплътнено с емоция и идеи според някои от посетителите на многобройните школи. Колкото по-популярни стават латино танците, толкова повече известност придобиват и латино партитата - партита само с латино танци и гореща атмосфера.

А пък латино парти...но само за необвързани? Бинго! На 16 май, събота, от 20:00 ч. Club R (ClubR.bg) ще проведат своето 30-о поредно Парти за Необвързани. Мястото е ново за организаторите, за да успее да побере очакваните над 300 необвързани – клуб „Дали” на ул. „Шипка” 6. Темата е „Spicy! Chili! Hot!” и обещава жарки емоции и много нови запознанства. Дрескодът е огнен – жълто, оранжево, червено, а на входа на мъжете и жените ще бъдат раздаван люти чушки с различни послания. Разбери повече и се регистрирай на: http://goo.gl/Yvl4rq Забавлявай се и се запознавай!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com