Легло пред огледалото, сухи цветя в спалнята и още 3 начина да развалите енергията у дома

18225
Легло пред огледалото, сухи цветя в спалнята и още 3 начина да развалите енергията у дома
Снимка: iStock/Guliver

Домашната енергия е много важна. Ако е положителна и силна, тогава хората, живеещи в тази стая, ще се разболяват по-малко, по-често ще могат да срещат късмет по пътя си и ще имат трайно добро настроение.

Енергията на къщата директно зависи от това колко е чиста. Има поне три добри причини да я почистите точно сега. Не отлагайте такива важни дела за по-късно, защото колкото по-дълго отлагате, толкова по-голяма е вероятността да попаднете в неприятна ситуация.

Сухи цветя

Много жени обичат да получават букети като подаръци. Но след това им е жал да хвърлят сухите цветя в кошчето, така че ги държат много по-дълго, отколкото природата им е отредила. Дори и да са все още красиви, енергията им постепенно става отрицателна.

Според законите на биоенергетиката всички стари неща, които са загубили предишния си цвят и са загубили предишната си красота, трябва да бъдат премахнати от къщата.

Цветята са източник на положителна и благоприятна енергия, но когато изсъхнат, започват да поглъщат положителна енергия. Постепенно знакът им се променя от плюс на минус. Най-опасното е да ги държите в спалнята, тъй като това място е отговорно за здравето и неприкосновеността на личния живот на хората.

Има ли негативна енергия в дома ви?

Неправилно поставени огледала

Огледалата се препоръчват да не се поставят едно срещу друго. Факт е, че те са силен източник на необуздана и мощна енергия. Ако две огледала стоят едно срещу друго, това създава енергийни зони с повишена интензивност, където негативността може да бъде концентрирана в големи количества. Нищо чудно, че в черната магия се смята, че две огледала, обърнати едно към друго, създават портал към други светове.

Също така не е препоръчително да спите пред огледалото. Ако все пак ви се налага да спите пред огледалото, например в хотел, тогава създайте бариера между вас и огледалото: поставете стол, куфар, в най-лошия случай поставете кърпа или чанта.

Как да активираме енергията в дом с изложение на изток?

Счупен стенен часовник

По принцип всякакви счупени механизми и електронни устройства са източници на отрицателна енергия, но със счупен часовник историята е отделна. Те символизират самия живот и неговото еднородно протичане. Ако нещо не е наред с тях, тогава животът става много по-малко приятен.

Подаръци от неприятни хора

Не всички наши приятели или роднини са приятелски настроени и честни. Ако сте в лоши отношения с някого, но трябва да се преструвате, че всичко е наред, тогава не е необичайно да разменяте подаръци. Неща, дарени от неприятни личности, започваме да съхраняваме в някой далечен ъгъл, в скрин, в килер. Там те започват да крадат положителна енергия. Поради тази причина те се наричат ​​вампирски неща.

Как да изчистите дома си от НЕГАТИВНАТА енергия – 8 начина

Стари календари

Календарът, подобно на часовника, е символ на времето. Старите и безполезни календари трябва да бъдат изхвърлени възможно най-скоро.

Смята се, че старите календари имат много негативен ефект върху паричния късмет, креативността и настроението като цяло. Те създават енергийна връзка с миналото. Придвижването напред, докато все още е в старата година, ще бъде трудно. Времето не стои неподвижно, така че е важно да продължите в правилната посока, да се отървете от застоя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com