Личният ви хороскоп за днес

14514
Личният ви хороскоп за днес
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота забравете за всички домашни задължения и грижи. Днес ще имате шанса да си починете добре и да се отпуснете истински, а това не ви се е случвало отдавна. Не забравяйте да изключите телефона.

Телец

Денят ще ви даде яснота по важни въпроси, свързани с отношенията ви с много близък за вас човек. До момента сте отхвърляли чуждото мнение за тях, но сега ще видите, че има смисъл в него. Не забравяйте, че всеки има нужда от лично пространство

Близнаци

Денят предполага много възможности за уреждане на отношения в положителна насока.  Преценете кое за вас е с приоритет и направете първата крачка. Ако действате бързо може да постигнете успех и на повече от един фронт.

Петъчен хороскоп

Овен Днес ще трябва да „работите“ за другите. Не си мислете, че по този начин ще пренебрегнете себе си – напротив....

Рак

Тази събота ще ви подари шанса да получите почти всичко, което пожелаете. Затова – действайте смело, като разбира се съобразявате с другите. Никой освен вас не живее вашия живот.

Лъв

Днес денят ви ще е приятен. Ще разберете, че някой, който ви харесва се е изказал положително по ваш адрес. Не бързайте да се свързвате с него. Проявете търпение и такт.

Дева

Хороскопът за четвъртък

Овен През днешния ден не бъдете толкова претенциозни към останалите. Заемете със собственото ви усъвършенстване, винаги има още накъде...

Днес може да разгледате гардероба  си и да извадите онези дрехи, които до момента сте отлагали за специални моменти. Пригответе ги да започнете седмицата с тях по един по-смел и различен начин.

Везни

Денят е чудесен за полагане на грижи за здравето и красотата. Процедурите, проведени през днешния ден ще имат дълготраен резултат.  Не пропускайте следобедния сън, дори кратката дрямка ще възвърне силите ви и ще ви тонизира, а кожата ви ще засияе.

Скорпион

Денят е подходящ за кратко пътуване или просто разходка в околностите на града или по-голям парк. Поканете приятели, обсъдете нещата, които ви вълнуват и ще се почувствате разтоварени и щастливи.

Вижте личния ви хороскоп за днес

Овен Днес, вероятно ще бъдете много доверчиви и наивни, но това по никакъв начин няма да ви навреди. Най-много да се хванете на няко...

Стрелец

Днешният ден ще  е лек и приятен. Очаква ви ненатоварваща неделя с хармонични отношения в семейството. Поканете или отидете на гости.

Козирог

Вие ще управлявате събитията в днешния ден, при това изцяло по ваш вкус. Заложете на общуването с хора, от които зависят важни аспекти от живота ви, за да ги предразпложите към себе си.

Водолей

Хороскопът за вторник

Овен Ако днес имате желание да постигнете нещо, направете го сами. Много ще ви е трудно да намерите общ език с околните, което означ...

Днес денят ще ви поднесе приятни за правене неща. При това те ще изникнат съвсем случайно. Възможно е ваш приятел да ви помоли за помощ и по този начин да съчетаете полезното с приятното.

Риби

Въпреки, че е събота днес ще се наложи да поработите. Може да подготвите плановете си за следващата седмица или да изпълните отдавна отлагани задължения у дома. Нека всичко това бъде придружено от любимата ви музика.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com