Любовни съвместимости на зодия Водолей

20158
Любовни съвместимости на зодия Водолей
Снимка: iStock

Как се разбира Водолеят с другите зодии? С някои той създава удивително съчетана двойка, с други - той е напълно неспособен да общува. Проверете съвместимостта на Водолея с останалите зодиакални знаци по-долу и ще разберете каква ще бъде връзката ви.

Водолей + Овен

Овен и Водолей създават уникална връзка, която обаче рядко устоява на течението на времето. Въпреки това, те наистина могат да се окажат изненадващо идеалната двойка. Използвайки споделената си енергия, тези двамата могат да преживеят истински взрив на страст и творчество, което ще доведе до необикновени постижения в областта на любовта и др.

Водолей + Телец

Макар че Телец и Водолей могат да се допълват перфектно, те рядко остават заедно достатъчно дълго, за да разпознаят творческата сила, която възниква между двамата.

Водолей + Близнаци

Близнаците и Водолеят споделят преди всичко интелекта и желанието да разберат природата на нещата. Те ще бъдат стимулирани през цялото време от интелектуалната страна на връзката, а това ще бъде последвано и от добра хармония в други сфери.

Водолей + Рак

Между тях няма много романтика и те ще трябва да работят усилено, за да приемат различията един на друг. Ако успеят обаче, всъщност могат да харесат това, което постигат заедно и едва ли лесно ще се разделят.

Водолей + Лъв

4 двойки зодии, които не са подходящи един за друг, но са щастливи заедно

Някои двойки живеят щастливо един с друг, въпреки че изглеждат напълно несъвместими. Астролозите съставиха списък с 4 двойки зодии на т...

Тази двойка е страстна - експлозивна, непредвидима и силна. И двамата партньори са индивидуалисти и се нуждаят от огромно уважение един към друг, за да създадат наистина успешна връзка. 

Водолей + Дева

Въпреки че образуват силна интелектуална връзка, която може да им помогне да преодолеят много проблеми, емоционално - те ще се борят един срещу друг завинаги.

Водолей + Везни

Между Везни и Водолей има силно разбирателство заради елемента въздух, който ги свързва. Въпреки, че понякога могат да имат проблеми с приспособяването един към друг, те бързо намират големи количества любов и взаимно уважение.

Каква е сексуалната ви съвместимост според зодията

Зодиакалните знаци и съвпадението в леглото е много интересен и сложен въпрос. Чуваме едно и също нещо през цялото време – като д...

Водолей + Скорпион

Скорпион и Водолей могат да станат приятели, но любовта едва ли ще успее. Защо? Защото и двамата ще очакват партньорът им да се промени - и това никога няма да се случи. 

Водолей + Стрелец

Връзката на Стрелец и Водолей е връзка, родена между двама спонтанни хора, които търсят по-висша истина. Ако успеят да създадат дълбок emoziонален контакт, те ще бъдат невероятно вдъхновение за себе си и за всички хора около тях.

Водолей + Козирог

Защо Водолеите са толкова студени?

Водолеят е свободолюбива зодия, която не обича, а робува на традиционните разбирания за света. Често нейните представители са бунтари, ...

Козирог и Водолей често намират общ език... стига да поддържат емоционална дистанция един от друг. Въпреки това, като потенциални партньори, те обикновено не изглеждат много интересни един на друг от гледна точка на романтиката, за да започнат изобщо нещо.

Водолей + Водолей

Връзката между двама Водолеи може да бъде вълнуваща, шокираща (в положителен смисъл) и изключително освобождаваща. 

Водолей + Риби

На тези двамата няма да им е лесно да изградят успешна връзка. Най-големият проблем за тях ще бъде намирането на емоционален баланс, а без него няма и дума за истинско щастие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com