Любовни съвместимости според китайския хороскоп

10040
Любовни съвместимости според китайския хороскоп
Снимка: Jean-Didier/Pixabay

Разбира се, искрената любов често не се влияе от звездите... но източната астрология има отговори на много въпроси. Годината на раждане на определен човек позволява не само да се идентифицират най-важните характеристики на неговия характер, но също така показва най-доброто съвпадение на знаците по отношение на любовта. Проверете какво казва китайският хороскоп за това!

ТИГЪР

Китайски хороскоп: зодия Змия

Години на змията: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025. В китайската култура Змията се смята за най-загадъчното ...

 Тези хора са емозионални и винаги следват интуицията си. Понякога отлагат важни решения, докато не е късно да направят каквото и да било ... Тигрите имат шанс да имат успешна любовна връзка с хора като Кон, Куче, Плъх, Бивол, Заек, Петел и Свиня

ЗАЕК

ова е консервативен знак, който има изключително добър вкус. Той има истинско щастие в живота. Той се ползва с доверието на околната среда и лесно се сприятелява, постига успехи и признание в бизнеса. Зайците формират успешни взаимоотношения с хора от героите на Коза, Куче и Свиня. 

ЗМИЯ 

Този знак е изтънчен и умен. Въпреки това те са привързани и чувствителни хора, които търсят голяма привързаност. В семейния си живот те се фокусират предимно върху доверието. Змиите ще бъдат чудесни в отношенията с хора от персонажите на Бивола или Петела. 

Китайски хороскоп: зодия Петел

Години на Петела: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029. Човек, роден в годината на Петела, е преди всичко мечтат...

КОН

Хората под знака на коня се отличават с търпение и чувство за независимост. Обикновено са весели и приказливи и макар да ценят мнението на събеседниците си, обикновено действат по свой начин - твърде много ценят свободата. Конете ще създадат успешни любовни връзки с хора от знаците Тигър, Куче и Коза. 

МАЙМУНА

Този знак е изключително социален и оригинален. Маймуните са мъдри, любознателни, страстни. Имат добра памет и силен характер, но понякога сами си развалят съдбата. С напредването на възрастта плановете им стават все по-малко реалистични. Влюбени Маймуните ще се обединят с хора от персонажите на Дракона или Плъха.

Петел 

Китайски хороскоп: зодия Маймуна

Маймуна ли си? Години на маймуната: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016. Мъжът, роден в годината на маймуната, има м...

Представителите на този знак обичат екстравагантността и са силно склонни към различни приключения. Те нямат доверие на други хора, предпочитат да правят всичко сами. Петлите ще бъдат щастливи заедно с хора от персонажите на Бивола, Змията, Дракона, Тигъра, Коня, Козата, Маймуната и Свинята. 

КУЧЕ 

Това е честен знак, на който хората имат доверие и създават приятелства за цял живот. Често успешен поради способността да се адаптира към необичайни обстоятелства. Научава бързо нови неща. Кучетата формират успешни взаимоотношения с героите на Змията и Дракона. Ще се справят добре и в компанията на Тигър, Кон, Коза, Маймуна или Свиня. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com