Любовно предсказание за всяка зодия през АПРИЛ (Част 1)

12349
Любовно предсказание за всяка зодия през АПРИЛ (Част 1)
Снимка: iStock

Овен

Служебните задължения може да не ви оставят време за романтика, но добрата новина е, че това няма да трае дълго. В края на месеца, сърцето ви ще бъде развълнувано от любов. С помощта на планетите и особено тази на Венера, Вселената ще чуе всяко ваше романтично желание, затова се усмихнете и се радвайте на хубавите, предстоящи събития.

Тези 5 зодии са обсебени от страховете си

Телец

4 зодии, които могат да избегнат неприятности в края на пролетта

Вселената все още отдава вниманието си на различни знаци на Зодиака. Но ако за някои представители на зодиакалния кръг всичко в живота ...

За някои от вас, може да ви предстоят тайни сексуални срещи, като е възможно това да се касае за взаимоотношения, които са в сянка и които криете. За обвързаните, първите дни на април ще са не по-малко вълнуващи. Ще могат да споделят с партньора си повече от обикновено, а в спалнята задръжките ще паднат.

Близнаци

Представителите на тази зодия ще се чувстват така, сякаш са ударили джакпота в любовта. Но и ще осъзнаят, че всичко си има своята цена. Въпросът е дали сте готови да я платите и да пожертвате това онова. Няма правилен или грешен отговор - любовта при всички случаи ще бъде част от живота ви, това е сигурно. Но също така, компромисът, който трябва да направите, за да бъдете щастливи, може да не ви се хареса чак толкова. Може би трябва да се разделите с някого, за да продължите напред с човека, с когото искате да бъдете. Разбираемо е, че не искате да наранявате отсрещната страна, но личното ви щастие все пак е най-важното, а този, който стои сега срещу вас, всъщност е това, за което винаги сте мечтали.

Рак

Някои от обвързаните може да попаднат в конфликтни ситуации с любимия си човек. За ваша радост обаче, ваш близък приятел ще ви даде съвет и ще ви помогне да разрешите разногласията по правилния начин. Ако сте необвързани, романтичните перспективи за вас може да се крият на работното място, затова се оглеждайте смело.

Телците имат проблем с гърлото, а Девите с нервите, вижте останалите зодии

Какви проблеми имат различните зодии? Овен При Овните слабото място, рисково за здравето, е главата им. Това включва всички части о...

Лъв

Влюбени ли сте в човек, с когото нямате връзка? Звездите показват, че може да се доверите напълно на интуицията си. Не само защото ви харесва, а и защото взаимоотношенията ви ще окажат много добро влияние върху общата ви репутация. Дори и за малко да се отдалечавате от него, за да погледнете картинката отгоре, ще видите, че с всяко отдалечаване, този човек вече ви липсва. Тези от вас, които тепърва търсят любов, тя може да ги намери навсякъде.

3 мъжки зодии, които често са с разбито сърце

Дева

Когато става въпрос за любов, някои от вас твърде много пазят сърцето си. Това може да се дължи на факта, че сте разочаровани от нещо в миналото или нещо в настоящето, което любимият човек е направил. Може би вашите очаквания са били твърде големи, но вместо да потъвате в мрак, не забравяйте, че никой не е идеален. Понякога любовта е объркваща, но в трудните моменти ние откриваме колко е истинска и дали можем да се доверим и да разчитаме на човекът срещу нас. Вероятно това се случва и на вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com