Любовно предсказание за всяка зодия през АПРИЛ (Част 2)

11985
Любовно предсказание за всяка зодия през АПРИЛ (Част 2)
Снимка: iStock

Везни

Любовният живот при вас може и да не върви съвсем гладко през този месец. Спомнете си правилата за общуването. Споделяйте проблемите с партньора си, защото това само ще заздрави връзката ви. Ако имате някакви неприятни ситуации за разрешаване да се обвинявате взаимно няма да реши нищо, дори ще влоши нещата. Най-добре преминете през тях заедно като екип.

3 мъжки зодии, които често са с разбито сърце

Скорпион

Зодиите, които не вярват, че заслужават любов

Ако сте имали повече нездравословни отношения, отколкото добри, тогава вероятно се чудите защо е така. Проучванията показват, че някои ...

С разположението на планетите този месец не само ще можете да разговаряте с любимия човек по-добре, но и ще станете и по-продуктивни като двойка, ще се чувствате чути, изслушани и разбрани. Хармонията с любимия човек ви предстои, а добрата комуникация ще доведе до дългосрочна стабилност между вас. Каквито и решения да взимате заедно, направете ги през този месец.

Стрелец

Още в началото на месеца, планетата на любовта няма да бъде много добре разположена з авас. Това може да ви накара да не се чувствате оценени от човека, към когото изпитвате силни емоции. Чувствата на някои от вас дори може и да бъдат отхвърлени или да не бъдат разбрани правилно. За щастие ще успеете да се справите със ситуацията, нещата ще се изяснят, а накрая може и да се окаже, че човекът срещу вас изпитва много повече и по-силни емоции, дори от вас.

Козирог

Ако сте необвързани, но флиртувате с определена личност, то нещата ще станат по-интересни и дори по-сериозни. Още в първите дни на новия месец планетите ще се подредят така за вас, че това ще ви даде повече енергия за комуникация и създаване на интересни контакти. Вие не бързате нещата да се случват, а се радвате и наслаждавате на интересните разговори, които ви помагат да опознаете другата страна. Обвързаните спокойно могат да се радват на хармония с любимия човек.

3 зодиакални знака няма да сбъднат мечтите си в края на пролетта

Желанията съществуват, за да ги реализирате. Някои мечти са повлияни от житейски обстоятелства и могат да работят срещу зодиите. Кои о...

Тези 5 зодии са обсебени от страховете си

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия сектор на романтиката, ще ви подкрепя много през този месец, като това ще направи комуникацията между вас и любимия човек по-хармонична и по-лесна. Някои от обвързаните водолеи може дори да решат да заживеят заедно.

Риби

Рибите е по-добре да пазят личния си живот в тайна от близки и приятели. Някой може да се опитва и дори да успява да саботира взаимоотношенията ви. Възможно е да търсите одобрението му по въпроси свързани с любовта, а той да ви критикува много и да ви оставя разочаровани. Защо другите трябва да имат власт над вашето щастие? Ако вече имате любим човек до себе си, бъдете внимателни в комуникацията. Хармонията е напълно възможна, но е важно как боравите с думите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com