Магическа рецепта от чесън и червено вино за добро здраве

29190
Магическа рецепта от чесън и червено вино за добро здраве
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един човек иска да е здрав и да живее дълго. Природните средства са много полезни в тази област. Те стимулират работата на различни части от тялото, поддържат ги жизнени и прави организмът като цяло устойчив на вредни влияния.

За да подсилите тези механизми на организма си, можете да си приготвите тази магическа напитка. Тя ще ви помогне да прочистите организма си, да отстраните плаките от кръвоносните съдове и да намалите холестерола.

С кои вина се комбинират различните меса на скара

През лятото барбекюто на двора, морето или терасата е все по-често срещано явление. В случай, че сте поканили гости, изготвили сте меню...

Напитка за отслабване, която действа през нощта

Тази напитка се състои от две основни съставки: червено вино и чесън. И двете са полезни за организма, като го стимулират и го правят по-устойчив.

Нужни са ви 12 обелени скилидки чесън и голям стъклен буркан, в който да ги поставите. Количеството вино, което ви е необходимо е ½ литър.

Поставете чесъна на дъното и го залейте с виното. След това затворете плътно капачката.  Оставете буркана на слънчево място и нека чесънът обогати виното със своите ценни свойства и качества.

Течността трябва да стои 14 дни в буркана. На 12-тия ден можете да го приберете на тъмно място. Приемайте по една чаена лъжичка по три пъти на ден от тази течност. Можете да го правите един месец, а след това почивате 6. След като изтекат 6-те месеца, повторете процедурата.


Тази напитка има наистина магически свойства. Както знаете чесънът е силен стимулант и действа като естествено средство за лечение на различни болести. В народната медицина той има широко разпространение. Много и лекари го препоръчват по една скилидка на ден в зимните месеци, за стимулирате имунитета си и да сте здрави.

Също така, чесънът сме смята за противораково средство и може да се приема и от хората, които се лекуват от тази коварна болест. Също така, предпазва и от други такива болести и може да се използва от всички – деца и дори много възрастни хора.

Какво сирене да изберем според виното, което пием

По принцип белите вина се съчетават по-добре със сирена, отколкото с червените, тъй като им липсват танини. Виното и сиренето от един и...

Магическата напитка, която ви представихме ще подобри имунитета ви, ще премахне всички противовъзпалителни процеси. Отлична е и за срещу всякакви заболявания на меките тъкани, топи мазнините, ще бъдете по-енергични и почиства организма от токсините, които неизбежно ги имаме, когато живеем в големия град, а и не само. Подарете си здраве на вас и вашите семейства с тази напитка и си спестете главоболията от настинки, грипове и други сезонни заболявания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно