Магия на слънчевата светлина: Как да привлечете късмет с пролетното слънце

1956
Магия на слънчевата светлина: Как да привлечете късмет с пролетното слънце
Снимка: iStock/Guliver

Пролетното слънце има много мощна творческа сила. Експертите по биоенергия говориха за това как да внесете късмет в живота си и дома си с помощта на пролетното слънце.

След зимата мнозина имат пролетна депресия. Мощното влияние на слънцето ще помогне да се победи тази тъга, ще изчезнат промените в настроението и умората. Пролетната топлина и светлина ще ви помогнат да забравите за проблемите, с които сте се сблъскали през зимата.

Паркирането на слънце бори успешно коронавируса

Специалистите от американския университет в Джорджия проведоха изследване, в което определят колко време е нужно за изчистване на автом...

Отворете завесите

Ако топло пролетно слънце грее през прозореца, наложително е да отворите завесите, така че пространството на дома ви да се изпълни със светлина, топлина и положителна енергия. В такава къща става лесно и приятно да се живее, работи, общува.

Това ще помогне за установяване на хармония във взаимоотношенията, преодоляване на тъгата и апатията и съдействие за здравословен сън. Веднага ще забележите колко силно се променя настроението ви. Най-добрият ефект е гарантиран, ако отворите и прозореца, за да влезе чист въздух.

Ходете по-често на разходки

Ако имате време, не забравяйте да се разходите под пролетното слънце. В комбинация с физическа активност, слънчевата енергия ще стане още по-креативна. Такива разходки ще ви дадат сила, търпение и късмет в любовта, бизнеса, работата.

Слънчевата светлина намалява кръвното налягане

Слънчевата светлина спомага за намаляването на кръвното налягане, показва ново проучване, предаде БГНЕС. Британски учени са открили, ч...

Когато човек поглъща лъчите на пролетното слънце не през прозореца, а директно, това дава още по-голям положителен ефект. Ето защо през пролетта трябва да се опитате да бъдете по-често сред природата.

Изпълнете пролетния сутрешен ритуал

Дори ако сте се събудили сутрин и навън няма слънце, трябва да отворите завесите и да напълните стаята със светлина. През пролетта сутрешният ритуал със слънчево греене е много полезен. Веднага щом отворите очи, отидете на слънчевата страна на къщата или апартамента си. Отидете до прозореца и кажете: „Слънцето ще освети къщата ми с топлина и доброта. Ще дойде пролетна радост и унинието и негативите ще изчезнат. С него пускам слънце, любов, късмет и пари. "

Когато излезете до прозореца за първи път през деня, застанете до него, изпълнете се със слънчева енергия. Това ще направи деня ви по-позитивен, а работата ви по-продуктивна. Тъгата и унинието ще изчезнат.

Поставете стайните растения на слънце

Пренасят слънчевата светлина под земята

Американски дизайнери искат да превърнат запуснато трамвайно депо под Манхатън в светъл просторен парк под земята, съобщи в. "Дейли мей...

Стайните растения ще бъдат изпълнени с пролетна слънчева енергия. През нощта ще я отдават на всички, които живеят в тази къща. Също така слънчевата светлина ще засили техните полезни ефекти.

Например, едно парично дърво ще донесе още повече финансов късмет, бръшлянът или кактусът ще защитят по-силно къщата от негативни енергийни потоци, една лилия ще донесе още повече любов и разбиране и т.н.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com