X
 
 
Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!

Месечен хороскоп за февруари 2017 г.

97412
Месечен хороскоп за февруари 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Месецът започва по един интересен начин за представителите на знака Овен. Тотално потопени във вашите си представи ще ви е трудно да се преборите за постигането на личните ви цели. Въпросите, свързани със семейството и дома ще ви създават главоболия и ще имате чувството, че препятствията изникват всяка минута. На другия край на това тревожно положение ще бъде едно изключително красиво лице, което напълно ще отговаря на емоционалните ви потребности. С напредването на дните ще се чувствате все по-обичани, така че какво значение имат проблемите. Към 10-ти пелената пред очите ви ще падне и ще прогледнете по-ясно. Пред вас ще се появи възможност за печалба, при която обаче ще се изисква да постъпите с висок морал. На 18-ти ще сте склонни да сваляте звезди от небето. Внимавайте, защото ще се очаква думите ви да бъдат подкрепени с действия. В дните около 20 ви очаква период на истинско безоблачно щастие и приятни изненади. Не отпускайте съвсем края, тъй като в края на месеца отново ще ви се наложи да отстоявате интересите си.

Телец

Началото на новия месец може да остане незабелязано от повечето представители на знака Телец. С напредването на дните отговорностите ще се разреждат и ще можете по-често да си поемате дъх. От 4 и следващите дни ви очакват доста романтични преживявания със сексуален привкус. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи и да отложите пробването на нови техники за друг път или поне задължително да спазвате правилата за безопасност. Освен това се пазете от алкохола и други упойващи вещества. В периода от 9 до 16 февруари може да претърпите загуби. Не се натъжавайте – със сигурност това ще ви донесе и своите ползи. Втората декада на месеца ще бъде доста наситена откъм изненади, които ще изискват много сили от ваша страна. Може да се сблъскате с нечий егоизъм. Регулирайте емоциите си. Третата декада на месеца ще ви награди със заслужено спокойствие. В дните след 25  ще се насладите на приятни изненади и романтична проява на чувства от страна на партньора ви.

Близнаци

Вашият господар Меркурий иска да си почине през по-голямата част от месеца и затова правилата, които важат за този период ще важат най-вече за представителите на знака Близнаци. Възможно е да станете по-критични и имат повече претенции към околните. Обръщат прекалено внимание на детайлите и болезнен стремеж към реда. У някои започват да се забелязват признаци на хипохондрия и се засилват оплакванията, свързани с реални и мними болежки. Някои неща, които преди не са ви правили впечатление, сега ще ви се набиват на очи и ще ви дразнят неимоверно. Това няма как да не се отрази на качеството на отношенията с близките, тъй като вие ще имате и силното желание да премахнете всички дразнители около себе си. Ретроградният Меркурий в Дева е кошмар да перфекциониста, какъв често сте. За да избегнете попадането в подобни крайности използвайте времето, за да въведете ред във всички сфери, където смятате, че има нужда, но направете това разумно и без припряност. Не забравяйте, че постигането на идеалната цел не е възможност за това не вдигайте летвата толкова високо, нито за себе си, нито за околните. След 22 може да намалите темпото и да се насладите на добре свършената работа.

Рак

Ще бъде успешен месец за представителите на знака Рак. Особено първата половина на периода. Очакват ви допълнителни доходи, а бизнес делата ви ще се развиват повече от успешно. Може да се каже, че с каквото се захванете, то ще даде чудесни резултати и полза за вас. До 22 обърнете повече внимание на довършването на вече започнати проекти и не бързайте с реализирането на нови идеи. Очаквайте и връщане на стари заеми, но и вие самите се разплатете на онези, на които дължите пари. След 22 вече може да разнообразите ежедневието си с нововъведения. Там, където трябва да сте по-внимателни са въпросите, свързани с недвижимо имущество и сделки с него. В личния живот всичко, което искате да постигнете ще изисква неимоверни усилия от ваша страна. Възможно е неразбирателство с близките, но изясняването на отношения ще задълбочи още повече споровете. Някой може да предяви финансови претенции към вас. Бъдете подготвени за това и заделете известна сума за непредвидени случаи.

Лъв

През този месец не отлагайте взимането на решения, свързани с кариерата ви. Във ваш интерес е да се приемете повечето предложения, които ще бъдат отправени към вас. Затова ще трябва да контролирате почти всичко. Не се изкушавайте да възлагате важни отговорности на други лица. Около 10 ще започнете да „берете“ първите плодове на ваша отдавнашна дейност. Успехът ви няма да се измерва само в доброто финансово благосъстояние, но и в създаването на перспективни контакти. Възможно е разширяване на дейността и в чужбина. От началото на месеца до 22 бъдете внимателни с всички документи, които подписвате. Възможни са пропуски при уточняването на условията или дори загубване на кореспонденция. След 22 вече може да действате с пълен размах. Ще има благоприятно развитие на съдебните дела и решаването на юридически въпроси. Възможно е и пътуване в чужбина с цел туризъм. В личните отношения щастие очаква онези представители на знака, които са положили сериозни усилия за изграждането на връзката си. Ревността и налагането на мнение без съобразяването с това на партньора може да доведе до сериозно усложняване на отношенията.

Дева

Сега, както никога ще сте готови за радикални промени. Естествено всичко ще става съобразно, стореното от вас през последните месеци, а то никак не е малко. Бъдете готови за рязко издигане. Мнозина от вас ще имат шанса да отделят повече време на любимата си дейност или тя да стане тяхно основно занимание. Всичко, което правите ще бъде за подобряването на условията ви на живот. До 22 вашият господар Меркурий ще е в своето ретроградно движение затова не се учудвайте ако намерите загубени съобщения, срещи с хора от миналото ви ще ви да дадат интересна информация. Очакват се повече проблеми с компютърната техника и интернет връзката , неразбиране - фактите трябва да се приемат с повишено внимание. Разбира се, животът няма да спре. Не е възможно да се прекъсне кореспонденцията или работата с документи, общуването, срещите, ползването на транспорт. Просто не бива да забравяме, че получената информация може да се промени след края на периода. Пригответе си план за действие за непредвидени обстоятелства. Дните след 22 ще са истински рай за вас.

Везни

Месецът може да донесе някои промени в личния живот на представителите на знака Везни. В личния живот ще се опитат да нахлуят персонажи от миналото и отново да заемат местата си. Не забравяйте каква точно е била тяхната роля в живота ви и до какво е довела. Пазете се от необмислени действия. Ако в момента сте във връзка, то тя може да преживее някои сътресения. Проблемите, за които отдавна сте си затваряли очите сега ще се стоварят всички, заедно и с цялата си тежест. Може е крайно време да прогледнете. Във всеки случай усещането за напрежение ще си каже своето – водете се по него. До 22 са възможни проблеми с документи, кореспондеция, объркване на получателя при изпращане на писма. Най-добре се въздържайте от пътувания. Вашата мъдрост няма да ви позволи да вземете погрешно решение за живота си, но все пак премисляйте всичко добре. В здравословно отношение е добре да си обърнете повече внимание. Редовно се занимавайте със спорт и не правете никакви компромиси с начина си на живот и хранене. Забравете алкохола за известно време.

Скорпион

12-те зодии и в какво ще им върви най-много през 2017 г.

Всяка зодия ще си има своя късмет за новата 2017 година. Ще ни върви в много неща, но най-много в това:Овен От всичко на света най-мн...

Месецът ще донесе на представителите на знака Скорпион доста успешни дни. Може да се каже, че това ще е период, в който ще сбъднете личните си цели. Това обаче може да даде своето отражение върху отношенията ви с любимия човек, който да се почувства пренебрегнат. Очаквайте сериозни разговори с него или нея в дните около 10 . На 15  стара ваша идея може да се превърне в доста печеливш бизнес. Заемете с този проект, като не го оставяте до края на месеца. През този период избягвайте търсенето на нови връзки. Те няма да ви донесат нищо добро. Пазете се да не станете жертва на празни обещания и да се втурнете в история, в която да рискувате да загубите себе си. Възможно е и да загубите пари в някое необмислено романтично приключение в края на месеца. С настъпването на новата учебна година ще ви занимават и въпросите, свързани с децата, които никак няма да са малко и лесни. Проявете повече търпение и след време малките ще са ви благодарни. В здравословно отношение няма да имате проблеми, но това може да ви накара да забравите да се грижите за здравето си, улисани в работа и задължения. Намирайте време за разходки на чист въздух и физическа активност.

Стрелец

Новият месец ще ви завари в ролята на наблюдател, който е защитен от случващото се около него. Това е добре за вас лично, но внимавайте да не останете прекалено дълго време извън нещата. Това няма да направи добро впечатление на околните, но и на вашите приятели, които може да имат нужда от помощта ви. Истината е, че вие доста дълго време ще се ориентирате в ситуацията и ще ви е трудно да намерите своето място. Подкрепа ще имате и в личен план, и в служебен. С напредването на дните ще се доближавате все повече към постигането на личните ви цели. Това ще стане благодарение, както на уменията ви, така и на неустоимия ви чар. Сега ще бъдете още по-привлекателни от всякога. До 22 се въздържайте от започването на нови проекти и обърнете внимание на всичко, което е останало недовършено или има нужда от подобряване. Последните дни на  месеца се пазете от това да реагирате агресивно на нещата.

Козирог

Новият месец ще завари Козирозите в сериозен конфликт с личните им цели и напълно нереален поглед върху нещата. Всичко това ще бъде гарнирано с голяма недоволство, което лесно може да прерасне в агресия към виновниците за всичко това. Някои представители на знака ще имат късмета да бъдат обуздани от половинката си, но само в случай, че се заслушат в думите ѝ. В противен случай рискуват да провалят нещата и в личната сфера. През втората декада на месеца нещата ще се поуспокоят до степен, че ще престанете да се сърдите и обвинявате останалите за собствените си провали и грешки. Но ще е трудно да излезете от ролята на мъченици и жертви и ще останете да ближете раните си в измисления от вас свят. Дните около 20 няма да ви пощадят и ще имате своите трудни моменти, свързани с интелектуалната сфера. Тогава не е подходящ момент за взимане на решения, особено ако са свързани с дома или недвижимо имущество. Буквално в последния ден от месеца слънцето ще изгрее и на вашата улица и вярата и щастието отново ще се настанят в живота ви.

3-те най-отмъстителни зодии

Не ги познавате, не знаете докъде стига яростта им, когато някой ги предизвика. Не се закачайте с тези 3 зодии, защото после всичко ще ...

Водолей

Първите дни на месеца ще ви поднесат емоционално противопоставяне с човек, с когото отдавна имате доста различни възгледи за живота. Неговите действия ще бъдат насочени срещу личните ви интереси. Сдържайте емоциите си. Възможно е да си имате работа със съдебни дела. Всичко това ще е моментно и с много хладнокръвност може да бъде избегнато. Около 10 ще имате възможност за повишаване на доходите чрез успешно сключване на сделка за недвижимо имущество. Изкушението ще е голямо, но все пак е важно да се придържате към законните и морални начини на действие, тъй като на един по-късен етап може да ви бъде потърсена сметка. Към средата на месеца започва успешен период за вас, в който ще имате благотворни контакти с чужбина. Възможни са и пътувания зад граница. Онези от вас, които са в процес на завършване на висшето си образование ще имат невероятен успех. В любовта нещата няма да са така, както ви се иска, но не може всичко да върви като по вода. След 22 ви очаква възход и може да се каже, че пътят ще ви води само напред и нагоре. Последните дни на месеца съвсем заслужено може да си вземете няколко дни почивка.

Риби

Началото на месеца ще е емоционално наситено за представителите на знака Риби. От една страна ще имате много задължения, с които да се справите сами, от друга отношенията с близките ви хора ще са обтегнати. Най-доброто, което може да направите е да се опитате да сте максимално спокойни. Съдбата няма да ви остави сами. 6 януари е ден, в който най-сетне ще може да си отдъхнете, а и ще срещнете подкрепа. Може да получите и помощ от жена, но цената няма да е ниска. С напредването на дните напрежението ще се разрежда и към 15 януари много от отговорностите ще паднат от плещите ви. Може да се каже, че месецът ще бъде такъв, какъвто си го направите или по-скоро ще зависи от начина, по който възприемате събитията. Втората част на месеца ще върне на хоризонта минали отношения и въпроси за решаване. Добре е до 22  да се заемете с изчистването им. Хубав ден ще бъде 24, когато ще имате подкрепа у дома от близките си хора. Последните дни на януари ще бъдат изпълнени с много романтика и взаимност, като компенсация за нелеките изминали дни.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Акнето и хитрости срещу него

Какво са суеверията?

Направи си най-подходящата прическа

Защо трябва да спортуваш?

Как да бъдеш истинска дама?

Възстановете се след физически упражнения

Фън Шуи за детската стая

Етикети:

Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!
Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъдете активен участник в промяната!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com