Месецът, в който всяка зодия ще намери любовта

16551
Месецът, в който всяка зодия ще намери любовта
Снимка: iStock

Астролозите смятат, че за всяка зодия съществува подходящ месец, когато е най-добре да започне връзка и да потърси своята половинка. Нека видим какво е тяхното мнение.

1.       Овен - януари

Представителите на зодия Овен имат всички шансове да срещнат любовта в студените януарски дни. Започвайки като приятелство, връзката е по-вероятно да прерасне във вихрен роман.

2.       Телец - октомври

Телецът вероятно ще срещне човек със същите цели и амбиции през октомври. Основното нещо е да го разберете и да не пропускате възможността да общувате по-качествено.

3.       Близнаци - март

Близнаците имат голяма вероятност да намерят любовта на своя живот през март. Връзките обещават да бъдат непостоянни, като игра на топло и студено, но тази страст ще ги подхранва.

4.       Рак - декември

Романът, който започва през януари, обещава на Раците ярки емоции, незабравими приключения и доживотен период с бонбони и букети. В една връзка няма да има място за скандали и кавги, а само за нежност и любов.

5.       Лъв - май

Връзката, която пламва през май, обещава на Лъва силна връзка и хармоничен живот. Този месец ще доведе човека, за когото завинаги ще останете най-обичаният.

6.       Дева - ноември

Във връзката, която започва през ноември, Девите ще открият отдаденост и малко испанска страст, за да не им омръзне. Човекът, когото срещнете през този месец, ще се превърне в надеждна опора за вас.

7.       Везни - юли

Везните през юли ще могат да срещнат човек, с когото връзката ще бъде топла, мека и нежна, като плюшено одеяло. През този месец дамите Везни трябва да обърнат внимание на господата около тях.

Ако сте сред тези 5 зодии, със сигурност ненавиждате промените

Промените в живота не са по вкуса на всички. Създавайки около себе си определени условия и обкръжение, ние свикваме с тях и вече не иск...

8.       Скорпион - септември

Скорпионите през септември могат да създадат най-силните връзки в живота си. Страстен и ярък роман ще възникне не толкова по зов на сърцето, колкото под влиянието на интуицията и здравия разум и ще се основава на взаимно уважение, лоялност и отговорност.

9.       Стрелец - юни

През юни Стрелецът ще срещне съмишленик, за който движението, общуването и новите знания са в основата на живота. Това ще бъде самодостатъчно и ще ви позволи да съжителствате заедно и далеч един от друг.

10.   Козирог - февруари

Зодиите и "голяма любов" в живота им

Всеки от нас поне веднъж в живота си е преживявал това, което наричаме „голяма любов“. Понякога оставя трайни белези. И са ...

Студеният февруари ще привлече най-топлия и страстен човек към Козирозите. Той ще бъде забавен и палав, но ще ви вдъхновява, мотивира и подкрепя като никой друг.

11.   Водолей - август

Връзката, възникнала през август, обещава да стане много темпераментна за Водолея. Вашият избраник ще ви обича страстно и ще заявява с пълна сила за любовта си. Романът обещава да се завладяващ и да се къпете един друг в любов и внимание.

12.   Риби - април

Април ще събере Рибите с оптимистична и креативна личност, с която няма да им е скучно, а само ще се смеят и ще се радват. В този месец хората, които ценят приятелството, лоялността и предаността, се сближават. Основното нещо е да не се плашите и да направите първата крачка към човека, който харесвате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com