Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжете от тези зодии НЕ искат брак за нищо на света

23 декември 2021, 10:04 часа

Представителите на силния пол, които са родени в зодиакални знаци, представляващи стихията на Въздуха, категорично не са почитатели на сключването на брак. Те ще увъртат до последно, защото за тях този вид обвързване е нещо равностойно на поробване. Имат свои собствени разбирания, които не подлежат на промяна.

Ето кои са мъжете, които НЕ искат да се обвързват до живот със своите половинки:

Мъж Близнаци

Тези мъже са свикнали непрекъснато нещо ново и интересно да ги връхлита в живота. Те биха избрали приятелите и забавленията пред това да паднат на колене и да подарят пръстен на жената до себе си.

Това важи най-вече за онези Близнаци, които са преминали 30 – те години. След тази възраст те са приели себе си за вечен ерген и много трудно някой може да промени виждането им за живота и нещата, случващи се в него.

Годишен хороскоп 2022 - Лъв

Мъж Везни

Мъжете Везни са не малко колебливи. Всъщност това е една от основните причини да не искат да влизат в брак с половинката си. Те подлагат всичко на критичен анализ и трудно някой би ги изтърпял.

Повечето мъже, представители на този зодиакален знак, тайно мечтаят за семейство, но когато половинката им допусне каквато й да е грешка, започват да се разколебават.

Мъж Водолей

Мъжът Водолей е свикнал да цени независимостта си и много трудно може да го убедите в това да сключи брак.

Той приема брака като лишаване от свободата си. Отделно от това представители на зодиакалния знак се страхуват до смърт от силни чувства.

Въпреки това обаче, ако вашият избраник е една от тези зодии, не бива да се отчайвате. Ако успеете да му докажете чувствата си, нещата може да се променят и то значително.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес