Мъжете от тези 5 зодии рядко се женят

5036
Мъжете от тези 5 зодии рядко се женят
Снимка: iStock

Звездите пазят своите тайни, а астрологията е ключът към разбирането защо някои представители на зодиака толкова не искат да се женят.

Овен

Овните, олицетворение на страстта и импулсивността, се влюбват моментално, но пламенната им любов изчезва също толкова бързо. Тези хора, осъзнавайки склонността си към промени в настроението, стратегически отлагат момента на брака. Когато става въпрос за сериозни стъпки, Овенът включва аналитичния си ум, преценявайки ситуацията внимателно и без да бърза.

Още: 8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени (част II)

Близнаци

Да хванеш Близнаци за ръка и да го поведеш по пътеката е истинско изкушение, защото тези неспокойни души се страхуват да не загубят ценната си свобода. Бракът, според много от тях, е принудителен затвор, който ги лишава от възможността да се насладят на пътуване, забавни партита и безкористни лудории. Близнаците вярват, че духовните им стремежи може да не бъдат разбрани в контекста на брака.

За да убедите Близнаците да овладеят пътя на семейния живот, е необходимо не само да се влюбите в тях, но и да ги поддържате в състояние на безгранична любов.

Скорпион

Още: 8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени (част I)

Скорпионите не са против брака, но тяхната сложна природа често се превръща в пречка за основната стъпка. Този знак предпочита връзки, които избягват официално потвърждение в Гражданското. Този подход позволява на Скорпионите по-лесно да контролират ситуацията и, ако е необходимо, гордо да покажат на партньора изхода.

Самотата не плаши Скорпиона, а стереотипите за задължителните брачни връзки само го разсмиват. Той вярва, че сериозната връзка не трябва да свършва пред сватбения олтар и с това мнение лесно се изправя пред задаващите се брачни задължения.

Стрелец

За повечето Стрелци идеята за брак изглежда просто утеха за тези, които не могат да се справят със себе си. Самоуверените хора смятат, че не се нуждаят от такива „патерици“. Свободата е техният истински компас и те се чувстват страхотно, пътувайки из собствения си свят и популяризирайки своите вярвания. И въпреки че понякога Стрелецът може да изпита тъга и да философства, това състояние преминава бързо и не остава в живота им.

Още: Как да срещнете годеника си и да се ожените

Тези непоправими пътници рядко се задържат в „семейната“ точка, предпочитайки свободния полет пред ежедневието.

Водолей

Подобно на Близнаци, Водолеите отдават голямо значение на свободата си и се опитват да избягват всякакви обстоятелства, които биха могли да ограничат тяхната независимост. За Водолея брачната институция е сериозна заплаха за свободата му. Не всеки може да убеди Водолея в необходимостта от семеен живот и дори ако някой смел направи опит, съвместният живот с този знак ще причини много трудности.

Водолеите са взискателни в ежедневието и често критикуват другите, без да искат да признаят собствените си недостатъци. Ако чувстват, че бракът им „подрязва крилете“, те са готови да се оттеглят, опитвайки се да се отърват от въображаемите семейни окови.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Никога не правете това: Типични грешки, които много хора правят при сервиране на ястия

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com