На какво обръщат внимание зодиите по време на посещение

4864
На какво обръщат внимание зодиите по време на посещение
Снимка: iStock

Всеки има различни вкусове и хобита, така че всеки от нас обръща внимание на различни неща, когато посещава апартамента на някой друг за първи път.

И така, ако някой е роден дизайнер и знае много за тенденциите и стила, това е добре. Затова и веднага забелязва най-малките детайли от интериора.

Друг пък може да е голям почитател на технологиите. Тогава няма да е изненада, че очите му ще търсят само джаджи.

И, разбира се, има хора, за които основното е стаята да е чиста и подредена. Ако искате да впечатлите приятеля си разберете, на какво обръща внимание, докато гостува и бъдете подготвени за това.

Овен: абсолютно всичко

Овните, които никога преди не са ви посещавали, ще оценят интериорния дизайн още в първата минута , ще обърнат внимание на картини и снимки, ще забележат техниката и ще определят какво липсва в стаята. След известно време Овенът ще започне да чувства, че наистина ви познава, независимо, колко знаете.

Телец: храна на масата

Телецът е голям гастроном! Едва ли има нещо по-важно за него от дом с много храна. Представителите на тази зодия обичат да посещават тези, които знаят как бързо да подредят масата. Те вярват, че пътят към сърцето е през стомаха. Затова Телците се радват, когато открият храна на масата, която да задоволи вечно гладните им вкусови рецептори.

Близнаци: Настолни игри

Близнаците обичат психическото разтърсване и настолните игри са тяхната ахилесова пета. Те биха предпочели умствено предизвикателство, пред всичко друго. Така че на парти се опитват да разберат дали имате настолна игра. Те са сигурни, че това говори много за човека. Така че не забравяйте да поставите настолна игра на видно място, преди да поканите зодия Близнаци в дома си.

Рак: семейни снимки

Семейството е най-важното нещо в света на Раците. Връзките с братя и сестри са приоритет за тях, когато избират с кого да прекарват времето си. Независимо, дали става въпрос за партньор или приятел, Раците вярват, че всеки трябва да има семейни снимки в рамки или във фотоалбуми по рафтовете. Не само заради тяхната декоративна стойност, но и защото придават дълбочина на човек и моментално го правят по-привлекателен за него.

Лъв: дипломи и грамоти

Как се "държат" различните зодии

Астролозите смятат, че знакът на зодиака определя характера на човек. Той показва индивидуалността, която се проявява буквално във всич...

Няма нищо на света, което да го интересува повече от постиженията, медалите, трофеите и сертификатите. Представителите на тази зодия обичат да бъдат хвалени за своите постижения и успехи. Ето защо, когато става въпрос за други хора в живота им, Лъвовете биха искали те също да бъдат успешни и добре образовани. Така че, те веднага ще проверят, дали домакините имат сертификати или дипломи.

Дева: чистота и ред

Не е известно, дали това е признак на благочестие или обсесивно-компулсивно разстройство. Девите са буквално обсебени от чистотата и реда. Те вярват, че връщането у дома в чиста и подредена стая може да помогне на хората да се чувстват по същия начин в живота си. Дори идеята, че може да живеят в мръсна къща е неприемлива за перфекционистката Дева.

Везни: Симетрия

Везните са привлечени към хармония и баланс. Харесват нещата, които са балансирани и идеално симетрични, особено що се отнася до интериорния дизайн. Това е първото нещо, което забелязват при посещения.

Как реагират на предателство различните зодии

Когато скъп и близък човек подкопава доверието с нечестната си постъпка, земята сякаш се изплъзва изпод краката му. Как реагират на тов...

Скорпион: Количество светлина

Скорпионът предпочита тъмнината пред светлината, така че първото нещо, което забелязва в една стая е светлината. Връзката между вас ще се засили незабавно, ако Скорпион влезе в стая, която отговаря на неговите идеални условия на осветление. В този случай той веднага ще разбере, че имате много общи неща. И така, ако искате да се сближите със Скорпион, поканете го и изгасете лампите, защото той предпочита пълната тъмнина.

Стрелец: къде са магнитите?

Стрелецът е човек, който не само обича свободата и пътуванията , но и се опитва да вдъхнови другите за приключения. Той обича да подарява и получава сувенири от цял ​​свят и те означават много за него. Ето, защо това е първото нещо, на което Стрелецът ще обърне внимание, а именно дали има магнити на хладилника или сувенири по рафтовете. Ако ги няма, говорете със Стрелец за пътуване и той с радост ще продължи да общува с вас.

Козирог: рафтове за трофеи

Най-старомодните хора са представители на следните ЗОДИИ

Да бъдеш стара душа в свят на хилядолетна култура е нещо, което се смята за невинно. В света на тенденциите и социалните медии хората с...

Тъй като е работохолик и успял човек, първото, което привлича вниманието на Козирога са рафтовете. Той цени трофеи, медали и постижения повече от Лъва и може дори да ви съди, че ги нямате. Това желание за съвършенство е по-силно от него, колкото и да се старае Козирогът. Ето, защо не обръщайте внимание, ако той започне да ви съди. Нищо не впечатлява Козирога така, както рафт с трофеи.

Водолей: Джаджи

Водолеят е голям почитател на технологиите. Той е обсебен от най-новите технологични постижения и обича да получава нови джаджи, повече от всеки друг. Първият път, когато Водолей посети дома ви, веднага ще започне да "сканира" стаята за всякакви устройства. Така, докато е на гости, той се опитва да избегне разговорите за уморителния реален живот. Вместо това с удоволствие ще играе видео игри с вас, потапяйки се във виртуалния свят.

Риби: Картини, гоблени, портрети

Няма съмнение, че Рибите са творчески натури. За Рибите изкуството е живот, а животът е изкуство. Те обичат изкуството във всичките му проявления и доброто изкуство може да ги развесели за нула време. Първото нещо, което Рибите ще забележат в дома ви е дали имате достатъчно картини по стените и дали си пасват. Бъдете сигурни, че Риби ще направят пълна арт проверка на дома ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com