Начинът, по който заспивате заедно, разкрива каква е връзката ви

87086
Начинът, по който заспивате заедно, разкрива каква е връзката ви
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Близостта в една връзка показва доколко здрава е тя. Дори по най-малките жестове психолозите разбират дали дадена двойка има проблеми и какви са те. Начинът, по който спят двойките, разкрива какви са взаимоотношенията им.

1. С лице един към друг

Когато двойките спят обърнати един към друг, хванати за ръце или просто близо един до друг, това е добър знак. Те искат да са заедно непрекъснато и да споделят всеки един момент. Тази поза показва, че не крият нищо един от друг, открити и честни са. Говори още, че са в добри взаимоотношения и между тях има силна обич.

8 неща, които е по-добре да КРИЕШ от партньора си

Някои неща просто не казват, колкото и години да сте заедно в една връзка. Чесността на всяка цена не е оправдана, особено когато няма ...

- Когато единият партньор обърне гръб на другия:

Това често показва, че има проблем при единия, който все още не е обсъден. Може да е  несигурност в чувствата или недоизказани проблеми, които не знае как да обсъди. Ако вашият партньор изведнъж ви обърне гръб в леглото, побързайте да поговорите.

2. В поза "лъжичка"

Това е най-интимната поза, в която една двойка заспива. Тогава телата и на двамата са един до друг, усещат дори дишането си и заспиват спокойно в прегръдките си. Това са двойките, които са най-силно привързани един към друг. Така заспиват обикновено в началото на връзката си. Ако все още спите така, дори да са минали години от първата ви среща, това е страхотен знак. Може би сте открили човека, с който ще прекарате остатъка от живота си.

- Ако жената се свие на "кълбо" и максимално избягва допира до тялото на партньора си, това говори за сериозен проблем. Вероятно има охладняване на чувствата и неудобство от страна на жената да се говори за това.

3. В двата края на леглото

14 знака, които показват, че той те лъже с друга

Изневярата е най-голямата катастрофа, която една любов може да претърпи. Емоционално това е краят. За повечето двойки. Малко прощават, ...

Ако двама души всяка вечер заспиват с гръб един към друг и на възможно най-далечния ъгъл на леглото, това говори за липса на всякаква привързаност. Двойките, които са пред раздяла, често заспиват по този начин. Това е физически израз на емоционалната им отдалеченост.

- Ако единият партньор се често се обръща с лице към другия и търси контакт, това значи, че вероятно иска да спаси връзката. Категоричният отказ на партньора му не е случаен. Вероятността за това е малка.

4. Когато единият винаги си ляга по-късно от другия

Когато една двойка рядко заспива заедно, това също говори за проблем във връзката. Този, който винаги си ляга по-късно, умишлено отбягва контакта с партньора си преди сън. Колебания в чувствата или вина, която не може да си прости. Това може да са вероятните причини.

- Как да се справиш с това: Оставай до късно с партньора си, не си лягай рано. Говорете за деня си, за връзката си. Опитайте се да си припомните защо сте заедно и какво сте открили един в друг в началото на вашата връзка. Нещата са поправими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...