Най-авангардното кабаретно шоу идва в България

18428
Най-авангардното кабаретно шоу идва в България

Le Crazy Horse е най–авангардното сред всичките френски кабарета (основано на 19 май 1951 г. от авангардния артист и страстен почитател на женската красота Алан Бернандин) и най–известното нощно заведение в Париж. Кабарето, превърнало се в съществен елемент от културата и символ на нощния живот на Париж, ще гастролира два дни в София. Българските зрители ще могат да видят последната програма Forever Crazy, част от световно им турне, съобщават от АБА.

Програмата е наситена от женска красота, стилни костюми, оригинална музика и потресаващи високотехнологични светлинни ефекти. Стройните силуети, къпещи се в наситени от цвят лъчи светлина са определени от световните медии като "...визуално наслаждение!", "невероятна мечта", "ода за женствеността".

Forever Crazy стартира световната си обиколка във Виена. Следват - Женева, Кан, Монреал, Квебек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпе, Бейрут и др. Екипът се състои от 19 човека, а техническото и сценично оборудване, уникалният реквизит надвишава 7 тона.

Forever Crazy е създадено в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин. Шоуто предлага селекция от най–добрите номера в репертоара им - класиката в жанра "Боже, спаси нашия Барешкин", създаден от лейтенант от британската армия, с който откриват всяка порграма от 1989 г., танцът на талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 г. "Криза? Каква Криза!", вдъхновен от световната икономическа криза и др.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com