Най-добрият аромат за всяка зодия

11298
Най-добрият аромат за всяка зодия
Снимка: Pixabay

При търсенето на нови аромати парфюми решихме да погледнем какви са съчетанията на аромата с дадената зодия. Споделяме с вас статията на Horoscope, които са открили кои са перфектните аромати за всяка една зодия. 

Овен

За да съответства на техния огнен, интензивен подход към почти всеки аспект от живота им - всякакви подправки за Овен. Това включва канела, джинджифил, черен пипер или дори по-пикантни находки като кимион, за да стимулират психиката им. 

Телец

За тях са благоприятните за планетата миризми ще ги зарадват и успокоят - детелина, прясно сено или кожа. Тъй като Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, ароматът на роза в спалнята също е хубава идея. 

Близнаци

За да съответства на тяхната многостранна, лесно отегчителна природа, Близнаците трябва да изберат свещи с ароматни слоеве. Това ще ги поддържа психически стимулирани, докато жужат от една задача на друга. Любимите им миризми включват лавандула и мента, докато орхидея също може да ги заинтригува. 

Рак

Раците са домашни самодиви, които управляват - и обожават! - дома и се препоръчва всичко, което се храни от това настроение. Печените сладкиши са често срещана категория, включително кекс, тесто за торта за рожден ден, шоколадови или захарни бисквитки. 

Лъв

За Лъв ярките нотки са най-важни за дома им. Това прави цитрусовите и други леко силни вкусове за тях. Лъвовете, особено, трябва да избират естествени свещи или масла. 

Дева

Визията на Дева за дома им е удобно, приветливо и успокояващо място за почивка и зареждане. Ароматите, които моментално успокояват сетивата им и създават мир, са задължителните- кокос, градински чай, трева.

Везни

Важно е да се намери аромат, който бaлансира във въздуха приятно, без да е прекалено пресилен. Основните са динамични дуети като роза и шафран или портокалов цвят и боровинка. Те могат да стоят сами или заедно, в зависимост от настроението на Везни. 

6 аромата на свещи за повишаване на настроението и производителността (ЧАСТ II)

Знаете ли, че връзката аромат-памет може да се използва за повишаване на вашите настроение и производителност. Ако свързвате сутрешната...

Скорпион

Скорпионите са господарите на мистериозното. Ето защо по-динамичната и интензивна миризма като тамян, смирна е най-добрият за тях.

Стрелец

Дори Стрелец да е с два крака на земята, умът им винаги се лута някъде другаде. Като пътешественик на зодиака - всякакъв вид аромат, който ги кара да фантазират или психически да се върнат на място, което са били или искат да посетят - от шафран, чили и къри.

Козирог

6 аромата на свещи за повишаване на настроението и производителността (ЧАСТ I)

Ароматът е нещо повече от това, което си мислим: Той е врата към спомени, преживявания и емоции. Нашата сетивна система е свързана с ем...

Козирозите не само поемат колкото се може повече работа, но често се чувстват обременени от многобройните си отговорности - лайка за укротяване на напрежението, свеж карамфил или освежаващ розмарин. За мотивация, не е изненада, че кафето е най-добрият избор. 

Водолей

Ароматът е много повече от приятна миризма за тях, но по-скоро това е магическо преживяване, за което те вероятно са придирчиви. Аромати като виолетово или майчино са подходящи, тъй като това ще стимулира вече отвореното им трето око, докато конопът ще ги успокои и отпусне. Като алтернатива, огнените, пикантни миризми, включително канела, джинджифил или тютюн, ще ги направят прекалено хипер.

Риби

Като мила душа, много хора се възползват от Рибите, карайки ги да се чувстват изтощени. Бягството към океана е естествено за тях - което прави всеки аромат, вдъхновен от морето, перфектен. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com