Най-добрият спорт за вас според ЗОДИЯТА - част 1

3681
Най-добрият спорт за вас според ЗОДИЯТА - част 1
Снимка: iStock

Ключът към придържането към режим на тренировка е да намерите такъв, който е забавен. Открийте упражнението, което идеално отговаря на чертите на вашия зодиакален знак.

Някои хора структурират целия си ден около тренировката си и обичат да се потят. Други се страхуват от това. За тези, които не са естествени спортисти, най-добрият начин да се придържате към редовни упражнения е да намерите такъв, който наистина ви харесва. Проблемът с тренировките е, когато си мислите, че това ще бъде мъчение, то се превръща в такова. Ако обичате тренировката си, тогава това не е усилие.

Всъщност астрологията и тялото са свързани от векове. До 17-ти век е трябвало да вземете курс по астрология, за да получите медицински лиценз. Преди стотици години лекарите в Западна Европа вярвали, че физическите ни тела са свързани с небесните тела и всеки зодиакален знак е свързан с определена част от тялото. Първият знак на зодиака, Овен, започва от горната част на тялото и управлява главата. Знаците отиват чак надолу по тялото до последния знак на зодиака Риби, който управлява краката и лимфната система.

Кои са най-работливите ЗОДИИ?

Овен (21 март – 19 април)

Част на тялото: Глава

Овенът е кардинален знак. Това означава, че се изразява чрез иницииране и насочване на енергията на огъня. Поради това оптималното упражнение за този огнен знак е това, което максимизира неговата невероятна енергия. Добро предложение е: бягане. Това е бързо и ще помогне да се изравните с естествената си енергия и да я насочите в определена посока. За да ви помогне да се насладите на тренировката си още повече, запасете се с полезни аксесоари като безжични слушалки. Бързата музика е чудесна за поддържане на адреналина ви и ви помага да постигнете високо ниво на тичане.

5-те съвета за мотивиране към спорт или балансирано хранене

В забързано ежедневие като днешното, ни остава все по-мако енергия и мотивация да водим качествен и здравословен начин на живот. Намира...

Телец (20 април – 20 май)

Част на тялото: Врат

Телец е фиксираната енергия на Земята. Те ще се справят добре с тренировка, която има някакъв практически резонанс. Разходката с кучето би била страхотна. Въпреки че това може да е малко по-малко интензивно, отколкото бихте очаквали за режим на тренировка, не забравяйте, че редовните разходки горят калории и помагат на хората да поддържат сърдечно-съдово здраве; изследвания установяват, че собствениците на кучета живеят по-дълго от тези, които нямат кучета. Тази дейност също така свързва Телеца с природата, което е от съществено значение за психическото благополучие на този знак.

Друг начин, по който този земен знак може да постигне естествена тренировка, е като върши работа в двора. Разкрасяването на заобикалящата ги среда е нещо, което хората Телец обичат да правят, а обработването на земята може да осигури тренировка за цялото тяло.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Кои са зодиите, които трябва да спортуват повече?

Спортът е важен за всички, които искат да са здрави и да се чувстват добре. Разбира се, това е валидно, независимо от кой зодиакален зн...

Част на тялото: Рамене, ръце

Близнаците са въздушен знак, който често се описва като летящ, но това е несправедлива оценка - те наистина просто искат да бъдат запленени от това, което правят. Те ще се откажат от дейност, ако не са напълно инвестирани в нея. За да се забавляват, тренировките им трябва да са динамични и забавни. Те също така обичат да се сприятеляват, поради което за тях е подходящ някакъв вид партньорски или отборен спорт. Енергията на Близнаците също съответства на раменете и ръцете, така че тези области трябва да бъдат котвата на упражнението. Нещо, което трябва да направят, е да укрепват раменете си. Спортове като тенис или бадминтон биха били добър избор.

Зодиите, които винаги закъсняват

Рак (21 юни – 22 юли)

Част на тялото: Предна част на сърцето, гърдата, стомаха

Ракът се фокусира върху това да бъде силен, но също и да бъде гъвкав. Хората, родени под този кардинален знак, трябва да намерят тренировка, която да балансира техния подхранващ характер, като същевременно укрепва сърцевината им – областта от тялото, на която съответства този знак. Физически и емоционално, Раците могат наистина да функционират на най-високото си ниво само когато имат солиден, непоклатим център. Най-подходящи за тях биха били функционалните тренировки, пилатес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com