Най-страхотните пожелания за Свети Валентин, 2022 година

35590
Най-страхотните пожелания за Свети Валентин, 2022 година
Снимка: iStock/Guliver

На крачка сме от един от най-романтичните дни в годината, а именно Свети Валентин. На 14 февруари във въздуха се носят любов, нежност, желания, трепети и вълнения. Влюбените в половинките си и в живота празнуват, защото са убедени в това, че най-великата сила на света е именно любовта.

А ние сме напълно убедени, че ако ви липсва любов в живота, търсете я, не я чакайте поднесена на тепсия. Преминавайте през всякакви трудности и капани, докато не срещнете своята сродна душа. Това е смисълът на живота!

Подготвили сме за вас 10 страхотни пожелания, с които да зарадвате половинките си или хора, на които държите, и да развълнувате техните сърца.

Ето ги и тях:

1. Свети Валентин е! В този миг аз ти желая да не спираш да обичаш и да получаваш любов. Нека завинаги да гледаме в една посока, да държим здраво ръцете си и да не преставаме да си подаряваме усмивки и любов. Бъди винаги човекът, в който се влюбих от пръв поглед!

Перфектната вечеря за Свети Валентин

2. Честит Свети Валентин! Нека сърцето ти тъне в любов и романтика до последния ти дъх. Нека никога не ти липсва обич и винаги да си влюбен до полуда в себе си, в живота си и в човека, който кара лицето ти да грее от щастие. Обичай и помни, че любовта ще спаси света.

3. Любовта е най-голямата сила. Тя е онова чувство, което ни разтърсва, пренарежда приоритети, мисли и желания. Тя ни кара да се вълнуваме, да мечтаем, да копнеем и да бъдем по-добри хора. Днес ти пожелавам да не спираш да вярваш в нея и ти обещавам да те обичам завинаги!

4. Ако на две сърца им е писано да се слеят в едно, то нищо на този свят не е способно да ги раздели. Желая ти да се обличаш в любов, да се парфюмираш с романтика и да се накичваш с обич. Честит Свети Валентин!

5. Ако има нещо също толкова ценно, колкото любовта, то това е уважението. Двете често вървят ръка за ръка. Честит Свети Валентин, бъди винаги човекът, до когото заспивам и се събуждам!

Идеи: Как да планираш Свети Валентин?

Нямате идея за план за Свети Валентин? Никога не е твърде рано да започнете да ги правите, така че е наистина важно да сте сигурни, че ...

6. Днес си желая никога да не спираме да се къпем в огромното море на любовта и да се чувстваме толкова щастливи и толкова заредени, колкото сме и сега. Обичам те безкрайно много и вярвам, че заедно можем да постигнем всичко. Честит Свети Валентин!

7. Честит празник на влюбените. Подарявай си всеки ден любов и помни, че сърцето има нужда от това, за да бие силно. Бъди влюбен завинаги в живота и открий половинката, която да запълва всяка една празнина.

8. Не спирай да вярваш в истинската любов. Тя стои някъде там и те чака, нетърпелива да те полее с аромата на нежност, желания и копнежи. Обичай и обичан бъди. Честит Свети Валентин!

9. Когато обичаш някого с цялото си сърце, е толкова трудно да му пожелаеш нещо конкретно, защото ти искаш той да бъде по-щастлив от всякога. Обичам те до полуда и си пожелавам това чувство никога да не угасва. Честит Свети Валентин!

10. Честит ден на влюбените! Обичай, обожавай, гали с нежност и говори с внимание на човека, който заема половината от твоето сърце. Не забравяй обаче, че за да получаваш любов, трябва първо да се научиш да обичаш самия себе си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни турски гадания, които ще ви предскажат съдбата ви

4 признака на дъщеря, която никога не е била обичана от родителите си

7 ефективни стратегии за договаряне на по-висока заплата

12 здравословни закуски, които ще ви направят по-слаби и красиви

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Край на самотата: 5 знака, че сте на път да срещнете своята сродна душа

Топ 4 на зодиите, които пленяват с красота и остър интелект

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com