Не е учудващо, че тези 4 зодии се славят като свалячи и флиртаджии

3432
Не е учудващо, че тези 4 зодии се славят като свалячи и флиртаджии
Снимка: iStock/Guliver

Има представители на зодиите, които притежават необикновен чар и талант за свалки. Когато става въпрос за флирт, са способни с лекота да свалят всеки от срещуположния пол, който се изпречи на пътя им.
Ето кои са кралете на флирта, в чиито обсег ако попаднете, няма да можете да им устоите.

Скорпион

5 зодии, които предпочитат флирта пред сериозната връзка

Не всяка зодия притежава таланта да флиртува изкусно. Но част от знаците в зодиакалния кръг успяват да привлекат вниманието на око...

Скорпионът излъчва неустоим чар и сексапил. Той е способен без думи, само с един поглед или намигване да ви оплете в мрежите си и да се влюбите. Ако срещнете зодия Скорпион с минимални усилия той ви накара да го пожелаете. Неговото убеждение е, че трябва всички да го харесват и да бъде център на внимание. Както споменахме вече той омайва само с поглед. За него няма значение кой е обекта за флирт, стига само да набележи някой и започва да действа. Сексуалните му фантазии са достойни да бъдат включени в Кама Сутра, защото за него представата за живот е секс и неангажиращи приключения.

Лъв

Лъвът спечелва със своите чар и висока интелигентност. Както и в природата, така и в зодиака той набелязва своята плячка и я улав с цената на всичко. Царят на животните определено обича да бъде в центъра на събитията и за него е задължително условие всички да бъдат запленени от него. Лъвът цар в свалките и, когато пожелае нещо той го получава.

Стрелец

Знаците, които може би не улавяте, когато някой флиртува с вас

Флиртът е цяло изкуство, което не всеки успява да овладее. То не се изразява само в това да правите флиртуващи жестове и да водите флир...

Стрелецът е изключително чаровен и подхожда с внимание към детайлите. Неговата тактика е повече нежност и комплименти и по - малко приказки. Той много добре знае силните си страни и ги използва, когато е решил да съблазни някой. Стрелците обичат предизвикателствата и новите неща. Обичат това, което би накарало адреналина им да се повиши на макс. Флирта е заложен в природата на Стрелеца. Той е способен да го практикува по всяко време дори, когато вече е обвързан. Както казахме адреналина ги кара да се чувстват живи.

Близнаци

Свалките са природата на Близнаците. Те знаят как точно да ви омаят с думи, включвайки неустоимия си чар. Трудно бихте подминали Близнакът, без да го забележите. Те са изключително мили, енергични и забавни по натура. Винаги ще намерят най - правилния начин да ви накарат да хлътнете по тях и да се почувствате специални. Освен всички изброени качества, Близнака е ужасно секси, което свежда възможността да останат незабелязани до минимум. 

Това четирите зодии, които са най - големите свалячи. Те са чаровни, притежават индивидуалност и харизма, които ги карат да изпъкнат пред останалите. Способни са да ви омаят, така  че преди да се усетите и ще сте се влюбили в тях до уши.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com