Не е за вярване! Тези 5 зодиакални знака изпитват панически страх от всичко

4770
Не е за вярване! Тези 5 зодиакални знака изпитват панически страх от всичко
Снимка: iStock

Астролозите твърдят, че с представителите на някои знаци на зодиака е по-добре да не излизате на разузнаване и по тъмните улици.

Фактор на страха

Не е учудващо, че според хората страхът има големи очи. Можете да проверите истинността на поговорката, като наблюдавате поведението на някои хора. Не всеки е в състояние да посрещне опасността или предизвикателството на съдбата с широко отворени очи. Някои предпочитат да изчакат трудностите на сигурно място.

Астрологът Ирина Андреева разкри кои зодии не могат да се похвалят със смелост и определено са еталонът на страхливците.

Кого дариха звездите с характера на заек?

Телец

Не съвсем страхлив, но много предпазлив. Следователно те дори влизат в любовните отношения много плахо, като първо питат съпруга си - „чисто теоретично“ – как тя ще реагира в случая. Ако говорим за по-малко "опасни" престъпления, то тук Телецът не може да се похвали с отчаващо поведение. Той предпочита да тръгне след тези, които са по-решителни.

Ето кои са НАЙ-СМЕЛИТЕ зодии

Раци

В моменти на опасност, безпокойство и заплаха за живота Ракът никога няма да изкуши съдбата. Предпочита да се скрие в къщи, да излезе в отпуск по болест или да отиде „на гости на старата си майка“. Така той сякаш спасява авторитета си и избягва проблемите, които винаги му изглеждат много по-големи, отколкото са всъщност.

Козирози

Трудно е да се повярва, но не е трудно да бъдат уплашени. Просто трябва да добавите железни нотки в гласа си и да направите строга физиономия. И това е всичко. Един уплашен Козирог повече няма да си позволи да спори с вас и изобщо ще се опита да не се засича с такъв „агресор“ като вас. Единственото място, където тези страхливци показват своята смелост, е в киното, където се прожектират филми на ужасите. Нито един мускул не трепва на лицето им, докато съседите се крият зад гърба на по-упоритите приятели.

Риби

Обичат да обясняват високопарно колко смели и важни са. Но това са само думи. Застрашение от реална беда, те лесно могат да се разплачат, да избягат в безопасност или дори да заявят, че се предават на по-силния противник.

Скорпиони

Обичат да говорят колко са необикновени и решителни. Но никога не казват, че в моменти на реална опасност ще се опитат да напуснат размирното място. И няма да жалят пари за това. Е, ако хулиганите ги срещнат по пътя, те ще се опитат да се договорят с тях и да предложат пари в замяна на безценния си живот и красивите си дрехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com