Нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо с отстъпка

2002
Нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо с отстъпка

Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните ценности за човека. Затова безспорно сватбеният ден е едно от най-значимите събития в живота на всяка жена и то изисква много време за организация и внимание към детайла. Приоритетното подреждане на задачите в графика започва с намирането на перфектната сватбена рокля. Тоалетът на булката е специален символ, който добавя още по-голяма стойност на празничния ден и един от елементите, които му придават индивидуалност. В крайна сметка, всяка дама е специална в своя сватбен ден и няма как да направи компромис с визията си.

Има няколко фактора, които трябва да се вземат предвид, при избора на рокля – сезона, модните тенденции, фигурата и цялостната тема на сватбата. Необходимо е достатъчно време, защото понякога в името на перфектната, идеална рокля е необходимо да се пропътуват километри. Може би посоката е Варна, където се намира един от най-големите специализирани сватбени магазини в страната. За периода до 16.06.2017 г. картодържателите на Visa Premium могат да се възползвате от специална оферта: 10% отстъпка при плащане с карта Visa Gold, Platinum или Infinitе при покупка на сватбено облекло в Сватбен център Варна. Адресът на магазина е град Варна, улица Любен Каравелов 3, повече информация и част от предлаганите облекла могат да се видят на www.svatbencenter.bg и в социалната мрежа на www.facebook.com/svatben.center.varna.

Картите Visa Premium - сладката рецепта за гурме изживяване

Кампанията на Visa за картодържатели на Visa Premium карти продължава с предложение за кулинарна обиколка из стилни заведения в столица...

Заслужил славата на най-големия сватбен магазин в Североизточна България, Сватбен център Варна е място, където картодържателите на Visa Premium могат да разчитат на пълно обслужване, независимо дали поводът е малко и интимно празненство или голямо и пищно сватбено тържество. Екипът на центъра предлага палитра от булчински рокли и сватбени костюми, някои от които на утвърдени марки като испанската „Ла Споса”, украинската „Хадаса”, българските марки „Аз и Ти” и “Аполон”, италианските ”Джиоберти”, “Джовани Фаброни”. Нещо повече, магазинът предлага консултация от професионалисти с богат и разнообразен опит в организацията на сватбени събития, а също и съвети за избор на топ фотографи, професионално видео заснемане, най-добрата локация за тържественото събитие, дизайнерска украса с цветя, изкусителен кетъринг, опитни сватбени координатори, талантливи музиканти.

На официалния сайт на Visa в България www.visabg.com ще намерите повече информация за различните отстъпки и преференции, които картите Visa Premium дават не само при сватбен повод, но и за всеки друг лайфстайл момент от ежедневието в дълъг списък от търговски обекти в страната и чужбина.

Вдъхновение за стилен интериор, луксозни подаръци и идеи с Visa Premium карти

Домът е специално място, където човек с удоволствие се прибира след тежък и изморителен ден. Домът е храм, крепост, убежище и уютен оаз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com