Новата TikTok мода – клинове, привличащи мъжките погледи

8912
Новата TikTok мода – клинове, привличащи мъжките погледи
Снимка: iStock

Докато приложението TikTok е популярно и продължава да набира скорост в своя рейтинг нагоре, така и елементите в него, които хващат окото, няма да спират. Горещ пример за това са т. нар. „TikTok клинове“, отличаващи с уникална текстура като пчелна пита и ефект на повдигане на дупето. Само по себе си, второто е достатъчно, за да привлече мъжките погледи на момента…

Защо са така желани TikTok клиновете?

 

Първоначалният дизайн на тези клинове е бил с централен шев и тъкан тип пчелна пита, която повдига и оформя седалището, при това – осигурявайки пълен комфорт, без излишно стягане и запотяване. Потребителите на TikTok твърдят, че тези клинове „прегръщат и повдигат“ извивките им, придавайки им още по-съблазнителен вид. И това е така – стратегически разположените шевове, които преминават от дъното през дупето, създават илюзията за по-заоблен силует, без оглед на размера.

До лятото на 2021 г. хаштагът #tiktokleggings е получил над 600 милиона посещения. Не е трудно да се разбере защо – първоначалните видеоклипове в TikTok показват потребители, носещи тези клинове преди и след обличането им, което е силен маркетингов похват. Особено в днешния свят, в който всяко момиче знае, че може да придобие моментална популярност, изглеждайки страхотно, с преливащи от сексапил форми. Визуалната привлекателност от тези чудодейни клинове е повече от добре дошла!

Изводът е простичък – с TikTok клин имате шанс да станете супер известна личност, ако създадете видеоклип, който ще се хареса на мнозина. Можете да се погрижите за нуждите на потребителите на TikTok, които мечтаят за страхотно дупе и ще имате шанс за успех. Специално за клиновете на TikTok, те станаха толкова популярни заради любопитните потребителки, които са гледали видеоклипове по темата и след това са ги изпробвали, споделяйки резултатите с приятелките си. Този успех бе наречен „вирусен“ заради въздействието си...

От каква материя са изработени клиновете на TikTok?

Материалите са полиестер, спандекс и акрил. Удобни и меки, те се грижат за вашата „втора кожа“ да изглежда перфектно с идеален комфорт. Материите са дишащи, стегнати, със силна компресия, но без да създават неприятни усещания. Платовете са бързо съхнещи, отвеждащи влагата, еластични и приятни на допир.

Защо клиновете на TikTok продължават да бъдат търсени?

Първите модели датират от 2020 г. – при пандемичното време по повод вируса КОВИД-19. Затова и тяхната стремително изкачила се известност е била наречена „вирусна“. Оттогава досега те са все така актуални и набиращи все по-голяма популярност. И въпреки че производителите им посочват текстурираната като пчелна пита материя като един от определящите фактори за ефекта на повдигане на дупето, някои текстилни експерти твърдят, че реално не се случва „повдигане“, а това е визуално създадено от дизайна, който привлича вниманието към линиите на дупето. Именно това улавя мъжките погледи и остава запазен елемент на TikTok клиновете.

Снимка: Peach Pump

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com