От кои зодии е по-добре да БЯГАМЕ надалеч спрямо нашата

11867
От кои зодии е по-добре да БЯГАМЕ надалеч спрямо нашата
Снимка: https://pixabay.com

Според астролозите има зодиакални знаци, които въобще не си подхождат и не се разбират помежду си. Различията между тях не могат да бъдат избегнати и се получават чести конфликтни ситуации. Особено при търсенето на перфектната половинка, зодиакалният знак може да ни подскаже много за човека срещу нас. Нека видим кои зодии да избягваме спрямо нашата:

Овен

Овните са мотивирани, енергични, отговорни личности, които се стремят да постигат успехи, затова и като неподходящ за тях партньор е такъв, роден под знака на Рибите, които са по-блуждаещи и живеят в свой собствен свят.

Телец

Телците са отговорни и съвестни личности, които се борят неуморно за успеха си. Те са мъдри и не обичат да експериментират. Като тяхна противоположност бихме отбелязали Близнаците, които пък се оставят по течението и в ръцете на съдбата. 

Близнаци

Близнаците са импулсивни личности с изключително чувство за хумор. Те са свободолюбиви и авантюристично настроени и  не биха се разбирали добре с Девите, които са по-прагматични и сериозни.

Рак

Представителите на тази зодия са много емоционални, чувствителни и обичат да споделят мислите си с любимия човек, докато Козирозите например са по-сдържани и хладни в това отношение, което би довело до някои неразбирателства в подобна връзка.

Лъв

Лъвовете не предават своите идеали и принципи, за да се харесат на някого, докато обратно на тях – Везните биха изменили мнението и ценностите си, само за да попаднат в желаната от тях социална група. Това е и сред основните причини тези два знака да се отблъскват взаимно.

Дева

Както вече споменахме, Девите са прагматични, залагат на сигурното и се трудят усърдно. Като тяхна опозиция може да дадем Стрелците – приключенци, свободолюбиви, отдават се изцяло на непознатите преживявания и забавленията.

Везни

Везните са оптимистична и харизматична зодия, която винаги се радва на много почитатели сред противоположния пол. Това е и причината Везната да не може да удържи на изкушението и да встъпи в сериозни взаимоотношения. Неподходящ за тях партньор е Ракът, който пък много цени семейното гнездо.

Звездите вещаят проблеми за 5 зодиакални знака в началото на пролетта

Световноизвестни астролози бяха категорични в предсказанието си, че началото на пролетта ще донесе големи промени на всички от зодиакал...

Скорпион

Ако искате спокойна и хармонична връзка, Скорпиони, то със сигурност не избирайте за ваша половинка представител на зодия Лъв, който постоянно с поведението си ще поражда яростна ревност у вас. 

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак обичат свободата, новите преживявания, адреналина, приключенията. Затова неподходящ партньор за връзка би бил Телецът, който пък не излиза извън рамките на своя еднообразен живот.

Козирог

Лъвовете са уверени, Девите са лоялни, ето всички положителни черти на зодиите

Всеки човек има индивидуални черти от характера, които го отличават от тълпата. Обаче в зависимост от зодиакалния знак, съществуват и н...

Козирозите са интелигенти и обичат да премислят внимателно всяка ситуация преди да предприемат някакво действие. Обратно – Овните са изключително импулсивни и подхождат мигновено с агресия, което никак не се харесва на спокойния Козирог.

Водолей

Водолеите обичат да изразяват директно и искрено мнението си, а Скорпионите пък не търпят критики относно поведението им. Подобна връзка би породила сериозни „пожари“.

Риби

Представителите на този знак за много емоционални и обичат да споделят чувствата си, докато например Водолеите са сдържани в това отношение и не допускат да бъдат толкова „разобличени“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да различаваме любовта от привързаността: съвет на психолог

Как да скриете възрастта си с дрехи: 9 универсални съвета

4 знака, че Вселената иска да стоите далеч от някого, когото обичате

Тествайте себе си: 5 признака на здравословно самочувствие

За какво да говорим: 7 печеливши теми, които са идеални за разговор с всеки

До какви трайни увреждания води връзката с психопат?

Добавете тези 5 храни към менюто си и няма да се познаете в огледалото

Каква е разликата между таранка и каракуда?

Да си нямате работа с тях: Топ 4 на най-зли зодии

10 неща, които не трябва да се хвърлят в тоалетната

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com