Открий какво коте си според зодията ти

19244
Открий какво коте си според зодията ти
Снимка: Нели Томова

Ако нямате все още домашна котка, дали вече не е време да си вземете една? Спрямо кучетата са доста по-лесни за гледане, а своенравната им природа cudesно подхожда на женската. Хайде, вземете си едно другарче, което да споделя капризите, сълзите и усмивките. И няма нужда да се чудите каква да бъде породата на котката - оставете това на хороскопът да ви каже.

Стрелец

Рия котка. Понеже обичате срещите с нови хора и посещенията на нови места, няма да имате проблем за намирането на "бавачка" докато пътешествате. Рижите котки се разбират със всички и никак не харесват да бъдат на едно място.

Везни

Котка с черно-бяла окраска. Отнема ви цяла вечност, за да вземете някакво важно решение за каквото и да било. Но черно-бялата котка има всичко, което искате: изключително елегантна, общителна и не на последно място интелигентна!

Водолей 

Персийка. точно както представителките на този зодиакален знак, персийките са любвеобилни и земни. За ваше успокоение, котките от тази порода не мрънкат непрекъснато за внимание, което напълно устройва вашия свободолюбив характер.

Риби

Многоцветна европейска котка. Вие сте креативна и емоционална натура. А тези котки са с ясно обособен характер - в един момент кротичко поспива в скута ви, а в другия хвърчи лудо из целия дом. Точно за това ви е нужна тази порода -  за да ви откъсва от дълбоките ви и понякога депресивни мисли.

Лъв

Бенгалска котка естествено! Вие сте безстрашна, храбра и обичаща светлините на прожекторите. За това имате нужда от котка, която отвън на изглежда свирепа, но отвътре да бъде сладка като ябълков пай.

Рак

Мейн кун. Раците изпитват огромна привързаност и любов към семейството, а котките от тази порода са считани за едни от най-любвеобилните и добродушни породи. Въпреки, че имат големи размери, този добродушен "великан" ще успее да стопли сърцето ви.

Телец

Регдол. Въпреки че сте смели и с характер на непукист, имате и своята чувствителна страна. Също така притежавате набито око за стилното и красивото в живота. Породата Регдол е чудесна за вас - освен че изглежда разкошно, тя е много послушна и е податлива на дресировки. А Телците обичат да го слушат!

Овен

Защо се провалят връзките ти според зодията

Тъжно е, но е абсолютен факт - всеки от нас си има трески за дялане, както се казва. Единственото нещо, което всеки може да направи сам...

Сиамка. Жените от тази зодия предимно са ентусиасти и характер правещ впечатление, за това им трябва една прекрасна, но и своенравна сиамска котка. Тези пухкавели са много комуникативни и обичат да "разговарят" със своя стопанин.

Скорпион

Руса синя котка. Никой не би искал да ядеше жена Скорпион или да предаде нейното доверие, защото ще има лоши последствия. Но ако изключим екстремните случай, Скорпионките през останалото време са спокойно натури. В момент на гняв, единственото, което им трябва е точно тази гушкава котка, която да прегърнат. 

Козирог

Черна котка. Тези котки нито са страшни, нито носят лош късмет. Но въпреки това, суеверията карат голяма част от хората да ги отбягват. Но представителките на тази зодия са здраво стъпили на земята с двата крака и въобще не вярват в бабините деветини. Черната котка ще им бъде верна дружка, когато са в мрачно настроение.

4-те зодии, които са прекалено докачливи и лесно се обиждат

Представителите на  тези 4 зодиакални знака имат всичко друго, но не и чувство за хумор. Те лесно се обиждат и нараняват и никога ...

Дева

Китайска безкосмена котка. Девите обичат всичко да се случва по техните правила, особено ако става въпрос за домакинска работа. Така че, с таз котка без косми няма как да се притесняват за реда и чистотата в къщи. Ще получат с нея забавления и любов, минус предизвикващите алергии и цапащи косми.

Близнаци

Котка с хетерохромия. Това е състояние, при което единия ирис на окото е различен от другия. Понеже жените Близнаци не си падат по тривиални и скучни работи, едно такова животно ще им се понрави много. 

Така че, ако все още нямате котка, замислете се дали да не си вземете една. Сериозно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com