Паричен лунен календар за юни 2023 г

6718
Паричен лунен календар за юни 2023 г
Снимка: Pixabay

Финансовите проблеми ни обезпокояват и ни карат да се тревожим. Побвайте да се водите по препоръките на паричния лунен календар, така че този юни да ви бъде по-лесно да запазите късмета си и да постигнете целите си.

1, 2 юни : Всяка наша грешка може да ни струва скъпо през този период, затова астролозите съветват да не поемаме рискове и да бъдем изключително внимателни при покупките.

3, 4 юни : 3- Това е един от най-добрите дни за командировки и започване на нов бизнес. 4 юни е опасен ден. На това Пълнолуние е желателно да оставите настрана всички финансови въпроси.

5, 6 юни : Тези дни са управлявани от Козирог. Дните са добри за физическа работа.

7, 8 и 9 юни : Следващите три дни на намаляващата луна ще бъдат благоприятни за научни дейности, за покупка на нещо важно.

10, 11 юни : Докато Луната старее в Риби, можете и дори трябва да се занимавате с творчески дейности. Увеличение на доходите ще очаква нестандартните хора.

12, 13 юни : Намаляваща Луна в Овен е време на финансови сътресения, забавяне на плащанията. Ако искате да останете на повърхността през тези два дни, тогава не трябва да давате пари назаем на никого.

14, 15 юни : Това са едни от най-добрите дни за финансова дейност. Астролозите съветват да посветите тези два дни на работа, покупки и пазаруване.

16, 17 и 18 юни : 16 и 17 са последните дни на намаляващата луна. Те са предназначени да преминат под егидата на Близнаците. Поради тази причина астролозите съветват през тези два дни да не давате финансови и работни обещания на никого. 18 юни - Новолуние в същия знак. Този ден е още по-опасен от предишните два. На 18-ти е по-добре да не харчите пари, но да ги преброите и да ги подредитее възможно и дори необходимо.

19, 20 юни : Изгревът на Луната в Рак винаги е финансов проблем, но предвид факта, че Луната едва започва да расте тези дни, може да се предположи, че паричните проблеми ще бъдат минимални.

21, 22 и 23 юни : Растящата луна тези дни ще бъде в Лъв. Това е прекрасно време за работа върху себе си, за всякакво харчене на пари, погасяване на дългове, плащане на сметки. Работата в тези три дни също ще бъде аргументирана.

24, 25 юни : това не е най-благоприятното време за пазаруване, но що се отнася до работата, активната Луна в Дева може да ни помогне да изберем правилния път. Още по-добре е, ако вече сте направили този избор.

26, 27 юни : Възходът на Луната във Везни е прекрасен период за покупка на нови дрехи, мебели и смяна на стила. Това ще увеличи късмета ви във финансовия сектор в близко бъдеще.

28, 29 и 30 юни : Нарастването на Луната в Скорпион не е най-доброто време за харчене, упорита работа, а също и за пълно бездействие. По-добре се съсредоточете върху отговорностите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com