Пенелопе Круз позира против коженото облекло

6400
Пенелопе Круз позира против коженото облекло

Пенелопе Крус позира върху 20-метров билборд в рамките на кампания срещу носенето на кожени облекла, съобщи Контактмюзик.

На снимката се вижда, че холивудската актриса, която е омъжена за Хавиер Бардем, е извърнала глава назад към голия си гръб. Снимката с надпис "Избягвайте кожите" върху билборда е част от кампания на организацията PETA (Хора за етично отношение към животните).

Билбордът ще бъде инсталиран пред "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк и ще привлича погледите на минувачите по време на Седмицата на модата в града от 9 до 16 февруари. Сходни кампании ще има в Лондон и Милано.

Както е известно, актрисата с кестенява коса се обявява против използването на истински кожи в облеклото. Пенелопе Крус е включвана в много класации на най-добре облечените знаменитости в света, но никога не сме я виждали да носи кожа, заяви говорителката на PETA Ивон Тейлър.

Крус не е единствената знаменитост, обявила се против носенето на кожени облекла. В предишни подобни кампании на PETA са участвали Кели Озбърн, Пинк, Памела Андерсън и Ева Мендес. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com