Перфектните цветя за твоята зодия

14918
Перфектните цветя за твоята зодия

Овен (21 март - 19 април): МАГНОЛИЯ

Като първи знак на зодиака, ти представляваш новия живот и чистота. Но често сиготова за действия, инициативност и имаш силно чувство за самоувереност: черти, които могат да бъдат съчетани само със смелия цвят на магнолията. Послепис: Във викторианските времена изпращането на тези опияняващи цветя е било дискретен начин за любовниците да покажат любовта си един към друг, правейки го умен и подходящ избор за булчински букет на една истинска господарка.

Какво мислят за смъртта различните ЗОДИИ

Овен (От 21 март до 19 април) Вашият живот никога не престава да бъде интересен, но в същото време, спокоен. Прекарвате дните си в че...

Телец (20 април - 20 май): Зелено лютиче

Като зазнак на земята, се чувстваш най-сигурна с палитра от зелени цветчета. Планирай да включиш в букета много естествени елементи, като папрати, плодове и зеленчуци. И за пиесата на съпротива вземи един пакет от зелено лютиче (то символизира чар и гостоприемство). Тези цветове ще помогнат на теб и твоя партньор да помните значението на израстването заедно и значението на грижата един за друг, оттук нататък.

Близнаци (21 май - 20 юни): ЖЪЛТ НАРЦИС

Дръж цветовете си в меко жълто и то само, за да промениш егото си. Нарцисите са перфектният цвят за Близнаците, тъй като те често са символ на жизненост и защото се обновяват всяка пролет. В Китай, нарцисите са символ на късмет, в който толкова силно се вярва, че е станал официалното цвете на китайската Нова година. С други думи, това са твоите преки пътища за поддържане на слънчевата страна.

Рак (21 юни - 22 юли): ХИБИСКУС

Това са най-верните приятели сред зодиите

1. Стрелец Докато Стрелецът може да е твой най-лош враг и най-тежък критик, като приятел, те никога няма да те предадат, както самите ...

Ти си емоционална и чувствителна и се грижишздраво за проблемите на семейството и дома. Това цвете, чието име на японски означава "лек", е перфектният цвят, който представя твоя дух. Но погледни към едно пикантно, горещо розово разнообразие, което ще те изведе от черупката ти и ще те допълва в твоя сватбен ден.

Лъв (23 юли - 22 август): ГЛИЦИНИЯ

За твоето тържество, разбира се, искаш да си вземеш лодки от цветя. Погледни към царствената палитра от лилаво и магическия обем на утринната глициния за напълно разкриващ флорален компонент. Допълнителна бележка: Глициния символизира "творческото разширяване", което я превръща в съвършеният начин да се почетат силните, емоционални чувства на сватбата на „лъвицата“.

Дева (23 АВГУСТ - 22 СЕПТЕМВРИ): ЛИСТА ОТ ЯВОР

Ти водиш класацията на тенденциите и искашот най-доброто за всичко. Така естествено ще избереш елегантна украса, за която никой не е чувал. Тази комбинация ще създаде блестяща подредба, за която всички ще говорят. Бонус точки: Листата от явор се наричат китайски фенер и се смята, че носят добър късмет.

Сексуален хороскоп за ЛЯТО 2018

Овен (21 март - 19 април) Ти си имал няколко човека на „радара“ ти това лято. И въпреки че си искал да имаш живот без вр...

Везни (23 СЕПТЕМВРИ - 21 ОКТОМВРИ): ИСЛАНДСКИ МАК

Ти си топла и очарователна, а розовата палитра, приятна за тълпата, ще ти отива най-много. За твоя избор на цветя, следвай китайската и японската цветна мъдрост и отиди с исланските макове, които символизират дълбоката и страстна любов между двама души. С по-прости думи, те са балансирани и хармонични в партньорство - перфектни за везните.

Скорпион (22 ОКТОМВРИ - 21 НОЕМВРИ): ЛИЛИЯ

Когато става въпрос за любов, въплъщаваш честност, лоялност и, о, да, интензивност. Няма по-добър оттенък за предаване на твоите високоволтови вибрации, както лилията. Погледни към онази, която е в пурпурен цвят, толкова приятен, че е сякаш класическо черно и отива на всичко. Кралските лилии са изобразени заедно с Дева Мария в картини и произведения на изкуството през цялата история и са свързани с благочестива вяра, истина и чистота.

Стрелец (22 НОЕМВРИ - 21 ДЕКЕМВРИ): НЕВЕН

Зодиите, които ще изживеят БУРНА ЛЮБОВ това лято

Лятото е в разгара си и страстите ни кипят. Ако още не сте открили човек, с когото да споделите горещи мигове обаче, не бързайте да уни...

Освети енергията си от огън с базова палитра от ръждиви, червени портокали. Защо? Тъй като включването на тези топли, оптимистични цветове в твоя цветен дизайн ще ти помогне да изградиш свързаност през вашия сватбен ден и след това. Довери се на процъфтяващия цвят на невен, който се нарича "билката на слънцето" и представлява страст и творчество: същността на всяка булка – стрелец.

Козирог (22 ДЕКЕМВРИ - 19 ЯНУАРИ): ДВОЙНО - ЛАЛЕ/БОЖУР

Не приемаш брачни обети леко. Двойните лалета и божури, ще олицетворяват сериозността на твоите виждания за брака, но също така ще ти напомнят да излезеш от стресовите тенденции и да оцениш вълнението на сватбения ти ден. Послепис: Лалетата се считат за символ на трайната любов, а божурът е символ на честта.

Водолей (20 ЯНУАРИ - 18 ФЕВРУАРИ): СИНИ ИРИСИ

Еднакво свързана с небето (с твоята природа) и морето (твоят талисман), това "нещо синьо" ще ти помогне да се чувстваш спокойна и в свои води. Забавен факт: В гръцката митология "Ирис" е богинята на дъгата и задължението й е да свърже небето и земята. Този нюанс ще е перфектен за сватба, нали?

6-те зодии, които обожават отворените връзки

Приемането на отворените връзки може да проработи при тези зодии. Какво представлява отворената връзка? Двойките често са любопитни за...

Риби (19 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ): ГРАДИНСКА РОЗА

Всеки, който разбира, знае, че много внимателно се наблюдават тези „тихи води“. Защо? Защото под повърхността криеш страстна, чувствителна, емоционална природа. Луксозните градински рози отразяват тези черти, символизиращи очарованието, желанието и чувствеността. Обяви ги силно и гордо за своите официални сватбени флорални мотиви.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com