Петъчен хороскоп

10421
Петъчен хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес, за да постигнете заветната цел, ще трябва да я разделите на подцели. Точно това ще бъде тайната на изпълнението на задачите ви. Планирането е важна част от постигането на успеха.

Дневен хороскоп - 25 септември

Овен Хората днес ще приемат думите ви прекалено близо до сърцето си. Затова е добре да се опитате да сте по-внимателни в изказа си. Оп...

Телец

Днес може да я карате по-леко. Все пак е петък и наистина са уморени, не само вие, така че никой няма да ви се сърди или порицае кой знае колко много.

Близнаци

Днес за вас няма да има тайни. Хората ще са предразположен към вас и ще ви споделят доста лични неща. Може да използвайте информацията за себе си, но гледайте да не вредите на никого по този начин.

Хороскопът за 23 септември

Овен Днес ще искате прекалено много от живота, а той има пределни възможности. Желанията ни са едно, а възможностите съвсем друго. Бъ...

Рак

Днес най-добре ограничете общуването до минимум. Това се отнася най-вече до роднините ви. Сега не е момент за изясняване на отношенията. Рискът от възникване на конфликт е прекалено висок.

Лъв

Този ден може да се окаже прекалено скъп за вас. От това положение може да ви спаси ваш приятел, който да ви заеме сериозна сума назаем. Трябва да сте сигурни, че ще може да му я върнете.

Дева

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Днес оставете проблемите и тревогите си зад прага. Излезте с гордо вдигната глава и се развихрете в офиса. Настройте се доброжела...

Време е да се намесите в това, което се случва, особено ако ви засяга лично. Престанете да се оплаквате, че жертва на обстоятелствата. Наистина голяма част могат да бъдат променени от вашата воля.

Везни

Днес може да ви е малко нервно, или повече. Имахте една тежка седмица, нормално е. Уговорете си среща с приятели, на която да разпуснете. Мисълта за нея ще ви крепи през деня.

Скорпион

Днес може да ви натоварят с отговорност, която съвсем не ви се иска да поемете. Не отказвайте веднага, може би преувеличавате тежестта ѝ. Със сигурност ще се справите, дори ще се чудите колко ще ви е лесно.

Вашият седмичен хороскоп

Овен Тази седмица ще ви предостави много възможности, които не бива да пропускате. Всичко наистина ще се получава по един много лек на...

Стрелец

Днес това от което най-много ще имате нужда са тишината и спокойствието. Това е знак на организма ви, че имате нужда от сериозна почивка. Не се претоварвайте и задължително си легнете по-рано. Избягвайте алкохола.

Козирог

Днес ще имате нелеката задача да докажете на обкръжение, че дори най-елементарните неща имат своя по-дълбок смисъл. Не се ядосвайте, че останалите не го виждат. Потърсете подходящ пример.

Водолей

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Днес може да ви издебне пристъп на ревност. Ако е толкова невъзможно да го спрете, поне се опитайте обектът на ревността да не разбере. Ще ви трябва много време, за да си възвърнете имиджа.

Риби

Днес ще ви се иска столът в офиса е едно голямо, дълбоко и удобно кресло. Комфортът е нещото, от което се нуждаете най-много. Не посещавайте големи магазини, особено за техника, защото рискувате да похарчите голяма част от парите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com