Плажна мода – богиня на пясъка

3557
Плажна мода – богиня на пясъка
Снимка: iStock/Guliver

След фигурата и кожата време е да се погрижите и за стилния си вид на плажа. Плажните облекла далеч надхвърлят банския костюм, също следват тенденции и познаването им ще ви превърне в модна икона върху горещия пясък. Преди да стегнете куфара за морето, погледнете модните тенденции за лято 2021 и си позволете поне един щрих, с който да бъдете в крак с модерното и да блеснете на плажа.

Тенденции при банските костюми това лято

Модерни ще бъдат както комплектите от две части, така и целият бански костюм. При половинките търсете модели с висока талия. Тя прибира коремчето, извайва силуета, изтънява извивките визуално и е безспорно модерна това лято. Горнището съобразете с бюста си. Дамите с пищни форми могат да си позволят материи без подплънки, но с поддържащи банели, а тези, които желаят да хармонизират фигурата и оптически да увеличат бюста, могат да заложат на модели с подплънки и pish-up ефект. Модерни са и триъгълните горнища. Те в зависимост от украсата си и от подплънките или липсата им могат да са подходящи за всички.

Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото

Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят с какъв модел бански да дефилират на плажа. Той задължително трябва да е модере...

По отношение на цветовете няма да сбъркате, ако заложите на блясък или принтове. Палмите ще внесат екзотичен полъх във визията ви и са свежи, цветни и актуални. Флоралните щампи също са на гребена на модната вълна. Блясъкът често е под формата на нишки върху тъмни и дори черни тонове – елегантно, стилно и различно. По-смелите дами избират бански костюми, имитиращи метали със своя наситен и плътен блясък. Новите тенденции сред банските костюми за лято 2021 включват геометрични принтове, бански с едно рамо, ретро намек.

Тенденции при плажното облекло това лято

Освен фееричната дълга лятна рокля от естествени материи и късите панталони това лято ще ви изненада с разнообразие от предложения. Насладете се на стилна визия с кроп топ с паднали ръкави или без презрамки, дълги полупрозрачни плажни халати с луксозен вид и лъскави нишки, ефирни сатенени модели и флорални поли.

Тенденции при чехлите за плажа

Елизабет Хърли: На 52 и в перфектна форма (СНИМКИ)

Лиз Хърли може да е на 52 години, но има тяло, за което много жени биха й завидели. Актрисата демонстрира перфектите си форми, като спо...

На модния подиум забелязваме чехли с нисък квадратен ток, римски сандали, чехли с много връзки и каишки, както и модели през пръстите. Последните са най-удобни и подходящи за плажа. Връзките ще ви отнемат безкрайно много време за обуване, което ги прави неудачни, макар да са красиви. Ретро моделите с котешки ток се завръщат с пълна сила. Те обаче са само за летните вечери край морето, не се опитвайте да ходите с тях през деня върху пясъка.

Бонус съвети:

1. Изберете хавлия, която е комплект с банския или е същият принт и цвят.

2. Стилен трик е чантата да е комплект с кърпата за плаж. Ако не намирате подходящи модели, отпечатайте ги. Много фирми предлагат печат върху текстил – изгодно, луксозно и несравнимо шик е да се явите с чанта и кърпа, отпечатани специално за вас в тон с банския.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com