Playboy зарадва с еротични снимки и танци на пилон

98375
Playboy зарадва с еротични снимки и танци на пилон

Playboy България направи нещо невиждано досега на специално организирано парти за най-новата атракция на София Beach Bar на мол Сердика Център.

Българското издание на Мъжката Библия даде уникален шанс на своите 300 ВИП-гости да станат преки свидетели на заснемането на изключително провокативна фотосесия в реално време. Модел бе Гентиана Халити, която се класира втора в Playmate of the Year 2012. Сесията й бе вдъхновена от странните идеи и действия на някои политици в последните седмици. А уникалните кадри ще бъдат публикувани в предстоящия брой на списанието.

Сексът за една нощ ни депресира

Сексът за една нощ се отразява негативно на психиката. До този извод са стигнали учени от университета в Калифорния. Според експертите ...

За това допринесе не само сесията на Гентиана Халити, но и фактът, че десет от най-популярните български модели, част от които и лица на Playboy, дефилираха по специална покана от мъжката библия. Сред тях бяха Мис България Славена Вътова (която е и юбилейна корица на Playboy), Олга Модева (жена на 2012-а на списание Grazia и корица на Maxim), Надежда Ламбрева (трета в Мис България 2009 и корица на Maxim), както и Мис България 2010 Ромина Андонова, която излезе на подиума за първи път, след като миналата година стана майка.

Изяществото на женското тяло бе подчертано и от специалната боди арт композицията на професионалния бодиарт артист Весела Круш. Нейното красиво творение бе изваяно върху тялото на Александра Савова от балет „Арабеск”.

20% от американците използват смартфон дори по време на секс

Последно проучване на американски учени, показа, че новите технологии до такава степен са обсебили младите хора, че 20 на сто от тях пр...

На смелите Playboy провокации се насладиха Георги Лозанов с очарователната си половинка, Милен и Ади от Red Devil Catering, управителя на мол Сердика Център Ирена Тенева, Сузана Филчева, Жени Калканджиева, Диляна Попова, Диана Любенова и Лес Уелдън, сестрите Илияна и Йоана Динекови, актьорът Дарин Ангелов, Виктория Терзийска, Дарин Маджаров, Валя Войкова, Деси Ризова и много други журналисти. За доброто настроение на гостите помогнаха неповторими танци на пилон и свежите компилации на DJ Бобо.

 

 

Десислава открива еротична изложба

Този петък, 5 юли, в мол Галерия Бургас в морския град с пищен коктейл и блясъка на българския светски елит ще бъде открита подбрана ер...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com