По какъв начин всяка зодия САМА съсипва любовната си връзка

12777
По какъв начин всяка зодия САМА съсипва любовната си връзка
Снимка: iStock/Guliver

Съзнателно или не понякога сами прецакваме връзките си. Създаваме конфликти, ревнуваме, подозираме, заяждаме се без причина и без да сме готови на компромис. После съжаляваме. Любовните отношения никак не са сложни, ние ги правим такива. Нека видим как всяка зодия е способна сама да прецака връзката си.

Овен – те много държат на своята половинка и дори са способни да пренебрегнат ината и трудния си характер в името на връзката. Готови са да направят компромис, но когато се изправят пред истински проблем, често предпочитат да побегнат, отколкото да го решат.

Телец – много са злопаметни и това пречи на отношенията им. Може и да ви простят, ако сте направили нещо нередно, но няма да го забравят. А от време на време, в яда си, може и да ви го напомнят.

Близнаци – техните различни лица могат да прецакат връзката им, защото в един момент са добри, а в следващия показват своя лош характер. Това отблъсква хората и може да нарани човека до тях.

Рак – позволяват на партньора да им се качи на главата. Прекалено много обича и се отдават на връзката, толкова, че чак забравят за себе си. Не поставят граници и половинката им често се възползва от тяхното добро сърце.

Лъв – все искат да става на тяхното и държат да командват във връзката. Освен това са егоцентрици и обичат себе си на първо място. Не са редки случаите, в които пренебрегват половинката.

Дева – избягват дълбоките разговори, в които са намесени чувства. Служат си със сарказъм, когато искат да се измъкнат от някоя ситуация. Често липсата на изясняване на емоциите се оказва причина да прецакат връзката.

Везни – трудно вземат решения, не обичат сериозните разговори и конфликтите. В подобна ситуация те не успяват да защитят позицията и мнението си. Това дразни отсрещната страна и става честна причина за прекратяване на връзката.

Скорпион – те прецакват връзката си заради това, че не разкриват достатъчно от себе си. Дори когато обичат страстно, не го показват. Крият емоциите си, защото се боят, че изглеждат уязвими, а не искат това да бъде така.

Стрелец – свободолюбиви са и не обичат да бъдат ограничавани. Ето защо връзката им бързо може да приключи, ако половинката ги упрекне защо не се съобразяват с нея.

Козирог – работата е техният живот и трудно намират време за връзка. Ако все пак го направят, трудно се отпускат и изглеждат твърде хладни. Консерватизмът може да им изиграе лоша шега на моменти.

Водолей – имат доста развито въображение и ако партньорът не е достатъчно смел да изпълни техните прищявки, те могат да се отдръпнат от отношенията. Често са инициатори на споровете във връзката.

Риби – отблъскват хората, когато се чувства уплашени. Не споделят, а се затварят в собствения си свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com