Подаръци според зодиите: Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

12612
Подаръци според зодиите: Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

На всеки един човек му се е случвало да прави подаръци. Когато имаме повод започваме да се чудим кое е подходящо за дадения човек.

Понякога не познаваме човека и не можем да решим, а друг път го познаваме талкова добре, че няма нещо, което да не сме му подарявали. Ако се чудите какъв подарък да направите на някого, зодията му също може да ви помогне.

Подаръци според зодиите: Лъв, Дева, Везни, Скорпион

На всеки един човек му се е случвало да прави подаръци. Когато имаме повод започваме да се чудим кое е подходящо за дадения човек. По...

Вижте какви подаръци да изберете за някои от зодиите.

Стрелец

Много трудно е представител на зодия Стрелец да организира тържество, тъй като те никога не са наясно какво точно искат и в такъв момент им трябва помощник. За тях е важен жеста от ваша страна, например напишете реч по случая. Обичат пътешествията, така че самолетни билети до някоя дестинация биха ги зарадвали. Любители са на екстремните преживявания като скок с бънджи, конна езда, а защо не и летене с безмоторен самолет.Всичко авантюристично и забавно ще ги зарадва. А дори да не можете да измислите някакъв оригинален подарък, за тях е важно просто да присъствате на тържеството им.

Козирог

Ето това са най-стиснатите зодии

Няма как да нямате приятели, които винаги гледат са спестят някоя друга стотинка и да си платят сметката до последния цент. Предпочитат...

Прекалено личен подарък би смутил представителите на зодия Козирог. Те са изключително стеснителни личности и не обичат да попадат под светлините на прожекторите. Биха се зарадвали на парфюм от по висока класа или кожен портфейл. Ако трябва да празнуват с повече хора предпочитат да отидат на механа.

Водолей

Водолеите обичат целия свят да се върти около тях. Имат богато въображение и със сигурност мястото, където ще ви поканят, ще бъде наредено с вкус. Харесват вещи, които притежават само те, качествена козметика и т.н. За тях няма значение какво е, важното е да е изненада. Веселбата с представителите на зодия Водолей продължава до зори. Те обичат приятелите с и държат да празнуват рождените си дни с тях.

Риби

4-те зодии, които ги очаква голяма промяна в ЛЮБОВЕН план

В личен план, винаги най-важна е любовта. Разбира се и здравето, но когато сме влюбени, се чувстваме и здрави и щастливи, така че любов...

Рибите изключително много биха се зарадвали,ако организирате тържество, без те да знаят. На него не забравяйте да изпълните реч в тяхна чест, което е допълнение към подаръка-изненада. Харесват подаръци, които носят мир и хармония. Обичат почивки край брега на морето. Те обичат и животните, така че някое малко животинче същи би ги зарадвало много.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com