Подобно облекло в гардероба показва, че започвате да приличате на лелка

12035
Снимки: https://mondomebeli.com/

Дрехите в гардероба говорят много за вкуса на човека и стила му на обличане. Обикновено ги подбираме според възрастта, на която и съответстват вкусовите ни предпочитания. Дрехите обаче могат както да ни подмладят, така и да ни състарят. Не е изключено да направите грешка и да си вземете дреха, която да ви даде няколко години отгоре и дори да не разберете. За да не се случи това, сме ви приготвили няколко неща, които подсказват, че започвате да се превръщате в лелка.

Блуза с къс ръкав с цветен принт – тези блузи са демоде. Със сигурност ще имате нужда от блузи с къс ръкав за топлото време, но изберете изчистени, с надписи или други, но не и такива с цветни принтове. Те ви дават няколко годинки отгоре, а и не стоят никак стилно.

Втален блейзър – това е чудесна връхна дреха, която стои много елегантно и е подходяща за деловите дами. Много е важно обаче какъв модел сте предпочели. Ако става въпрос за вталена кройка с бляскави нотки, които съчетавате с блуза с дантела например и куп аксесоари, тази визия ще ви състари поне с 10 години. Застанете пред огледалото и разчупете този стил към по-младежки, за да си съответства с възрастта ви.

Кожено палто от естествена кожа с дълги размери – няма нищо да сте почитатели на естествената кожа, защото това са качествени дрехи. Ако обаче не искате да заприличате на лелка, по-добре не си взимайте дълго кожено палто, а кожено яке или палто от друг материал. Модата на дългите кожени палта отмина отдавна. Това само говори за неинформираността ви. Тази дреха в комбинацията с аксесоари и кожени ботуши беше на мода преди и пак се носеше от по-зрелите дами. Сега не ви трябва нищо такова, особено ако все още не сте достигнали зрялата възраст. Помислете за нещо по-младежко, което пак да съчетаете с подходящи обувки и аксесоари.

Права пола с цепка – стилна дреха, която обаче може да ви направи да изглеждате като лелка, особено ако сте избрали такава в кафяв или сив цвят. Ако толкова ви харесват тези поли, изберете бяла, розова или друг цвят, който да бъде по-закачлив акцент във визията ви.

Рокля с качулка – това си е просто модно престъпление. Едно е да изберете рокля или дреха с по-голям размер или кройка, която да създава илюзията за такъв. Съвсем друго обаче е да изберете рокля с качулка, която не стои никак добре и всъщност какъв е смисълът от тази дреха?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com