Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пожелания за рожден ден на съпруг

29 ноември 2023, 16:50 часа

Изненадайте съпруга си с оригинално пожелание за рождения му ден!

Честит рожден ден, любими мой! Благодаря ти, че дойде в живота ми и ми подари толкова много прекрасни моменти! Благодаря ти за подкрепата и силното рамо до мен1 Никога не се променяй! Бъди все така усмихнат и щастлив! Към бъдещето гледай с оптимизъм и никога не се отказвай от мечтите си! Пожелавам ти много здраве и сили, за да бъдеш винаги опората на нашето семейство. Обичам те!

Скъпи мой, честит рожден ден! Искам да ти пожелая всичко най-красиво - здраве, щастие, радост, късмет. И нека всеки ден да имаш повод за усмивка, и нека светлината никога да не угасва в твоето сърце. За мен няма по-скъп човек от теб! Обичам те и още 100 години да бъда до теб си пожелавам!

На най-прекрасния съпруг искам днес здраве, щастие и късмет от сърце да пожелая! Нека яркият пламък в очите ти никога да не угасва, нека добротата никога не напуска душата ти и нека любовта завинаги да грее сърцата ни! Аз ще съм и в бурите до теб и не забравяй, че много те обичам!

Честит рожден ден, любими! Бъди жив и здрав, бъди винаги силната опора за нас! Бъди щастлив и сбъдни всичките си мечти!

Една ръка аз никога няма да пусна, едно сърце аз никога няма да предам, една любов завинаги сърцето ми ще топли - обичам те, любими мой! Бъди здрав и винаги щастлив до мен! Честит рожден ден!

На моята сродна душа, на моя най-скъп другар, днес искам рождения ден да честитя! Бъди щастлив и здрав! Нека надеждата, вярата и любовта никога да не угасват в твоето сърце! И в радост, и в тъга аз винаги ще съм до теб, не забравяй това!

Ти си моята подкрепа и опора, ти ми моята надежда и мечта. И днес на твоя ден рожден отново на съдбата благодаря, че с теб в живота ме събра. Искам да ти пожелая здраве, щастие, любов и нека късметът не те напуска дори за миг!

 Честит рожден ден, любими! И днес отново 100 пъти ще кажа: "В сърцето ми завинаги най-скъпият човек си ти!". Остани такъв, какъвто си!

Нека животът ти бъде изпълнен с красота! Бъди здрав, бъди щастлив, бъди силен! Бъди все така мъж с главно "М"! Нека всичките ти мечти се сбъднат, нека проблемите да са далече от теб, нека в дома ти цари любов. И аз ще бъда точно там, завинаги до теб! Честит рожден ден, любими!

 

 




© https://pozdravok.ru/pozdravleniya/den-rozhdeniya/muzhu/2.htm

 

 

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес