Поли, не слушай завистниците...

2427
Поли, не слушай завистниците...

Никой не може да бъде обичан от всички и това се доказва всеки път, когато заговорим за успехите на някого. Снощи Поли Генове се класира за финалите на Евровизия. Много хора вярваха, че ще успее, но имаше и такива с крайно негативно отношение.

Споделихме с вас негативното мнение на Алексаднър Петров, което открихме в социалните мрежи. Днес обаче се натъкнахме на едно по-позитивно отношение и голяма подкрепа от почитателка на Поли Генова.

Поли доказа, че "Евровизия" не е непревземаема крепост

В България "Евровизия" никога не набра тази популярност, която има в много други европейски и съседни на нас държави. И това е абсолютн...

"Мила Поли,

не слушай завистниците, ти постигаш много. Талантът ти е достатъчен, за да докажеш на всички, че България има място на голямата сцена.

Лесно е да критикуваме, в това сме най-добри, но когато стане дума за успехи, все никой нищо не е постигнал. Колко други щяха да стигнат до финал? Колко други обичат родината си толкова, че с гордост да представят страната ни...

Евровизия е конкурс за талант, макар и да знаем, че играта е друга. Но ние феновете не се интересуваме от политика и задкулисни игри, ние искаме емоция. А ти ядаваш с пълни шепи. Гордеем се с теб и с постиженията ти!

Поли: Това е сбъдната мечта!

Това е вторият ми полуфинал. Преди 5 години в Дюселдорф не успяхме да се класираме. Благодаря на всички, за мен това е сбъдната мечта и...

Не слушай всички, които те подценяват. Бъди над грозното и покажи красотата на духа си като никога не спираш да правиш това, в което си най-добра. България може много и ако ние не си повярваме, няма кой друг да повярва в нас.

Промяната започва от нас, а докато гледаме все в калта, никога няма да сме сред звездите. Мила Поли, пожелаваме ти успех на финала и цял един народ стиска палци за теб. Не слушай никой, само сърцето си!

С уважение,
Лилия Цветкова"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com