Помните ли "Стъпка по стъпка"? Вижте как изглеждат актьорите днес, някои са неузнаваеми

14270
Помните ли "Стъпка по стъпка"? Вижте как изглеждат актьорите днес, някои са неузнаваеми

Ако сте израснали през 90-те няма как "Стъпка по стъпка" да не е един от любимите ви сериали.

Ситкомът, който разказва за двама самотни родители /Каръл и Франк/, /всеки с по 3 деца/, които спонтанно се женят на почивка в Ямайка. Двамата създават голямо смесено семейство, като децата не се харесват и постоянно се карат. С тях живее и племеника на Франк-Коуди в своя микробус пред къщата, малко глуповат, но забавен и добродушен.

Ето какво се е случило и как изгелждат героите, години след края на сериала.

Патрик Дъфи – Франк Ламбърт

След края на „Стъпка по стъпка“ Патрик Дъфи продължи с кариерата си в киното. Дъфи намери успех и в други роли през годините като добре познатата сапунена опера „Дързост и красота“ и в анимационния сериал „Лига на справедливостта“.

Сюзан Съмърс – Карол Фостър-Ламбърт

След ролята на Карол в „Стъпка по стъпка“ Сюзан Съмърс се фокусира върху откриване на лек против стареенето и стартира собствена линия продукти. По време на участието си в шоуто, Съмърс постигна голям успех като говорител на рекламния филм The Thighmaster.

Помните ли Лари и Балки от "Напълно непознати"? Вижте как изглеждат днес

Стейси Кийнан – Дана Фостър

Най-голямото от доведените деца в сериала след шоуто получава редица филмови роли. След 2010 г. обаче Стейси изчезва от развлекателната индустрия. Оказва се, че е тя е била приета в юридически факултет и в момента е адвокат в района на Лос Анджелис.

Брандън Кол – Джон Томас Ламбърт (J.T.)

След приключването на сериала актьорската кариера на най-големия син на Франк Ламбърт също  приключва. През 1996 г. Брандън попада в трагичен инцидент и е прострелян в двете ръце. Брандън се възстановява напълно, но след като приключва ролята си в „Стъпка по стъпка“ през 1998 г., той се оттегля от актьорството.

Кристофър Кастилия – Марк Фостър

Единственият син на Карол е представен като изключително ученолюбив в сериала и прекарва по-голямата част от времето си в работа с компютри.

След края на „Стъпка по стъпка“ обаче Кристофър се оттегля от актьорската си кариера. Получава магистърска степен и в момента е преподавател по политология в университета Биола в Калифорния.

Анджела Уотсън – Карън Фостър

Средното дете на семейство Фостър, Карън Фостър, беше изиграна от Анджела Уотсън. След като шоуто приключва, Анджела решава да си даде малка почивка. Малко след това тя открива, че родителите й са откраднали над 2,8 милиона долара от нейните приходи. Впоследствие тя си връща парите. След този злощастен инцидент Анджела основава фондация CAST – фондация, която предлага безплатни адвокатски и счетоводни услуги на млади изпълнители.

Джош Бърн – Брендън Ламбърт

Най-младият от тримата братя и сестри на Ламбърт изчезва от сериала още по времето, когато той се мести от ABC в CBS. След като неговият герой изчезва, Джош изчезва и от Холивуд и не се появява в публичното пространство.

Кристин Лакин -Алисия „Ал“ Ламбърт

Сериалът приключва през 1998 г., но кариерата на Кристин Лакин тогава тъкмо започва. След „Стъпка по стъпка“ тя се появава в телевизионното шоу 7th Heaven, както и във филми като Reefer Madness и Who’s Your Daddy. През 2010 г. Лакин започва да озвучава героя на Джойс Кини, като от тогава работи като озвучител на видео игри и аудиокниги.

Саша Мичъл – Коди Ламбърт

Как бихме могли да забравим симпатичния Коди Ламбърт? След края на „Стъпка по стъпка“ Саша Мичъл се появява в няколко телевизионни предавания като JAG, ER и NYPD Blue. През 2016 г. той играе във филмите Smoke Filled Lungs, Assassin X и I Love You Both.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com