Празниците са тук и с новите промоционални условия на ипотечния кредит FinStart

1215
Празниците са тук и с новите промоционални условия на ипотечния кредит FinStart
Снимка: FINSTART

С настъпването на зимата и в радостно очакване и посрещане на многото празници, всички ние вече сме във все по-приповдигнато и весело настроение. Вълнуваме се покрай организирането и правенето на планове за семейни празненства, почивки, пътувания, събирания с приятели и колеги; и разбира се, купуването на много подаръци, с които да зарадваме най-близките си, а защо и да не организираме някоя незабравима изненада за любимите ни хора. Коледа и Нова година са най-дългоочакваните празници за всички ни, когато и често осъзнаваме, че наличните парични средства не ни достигат или пък се нуждаем от по-голяма сума накуп. В такива моменти търсим бързо финансово решение.

Точно за тези ситуации и в унисон с всички празнични вълнения, младата ипотечна марка FinStart, също бърза да зарадва клиентите си и потенциални такива с новото си промоционално предложение. До края на месец февруари 2020 година всеки, сключил договор за паричен заем FinStart, ще си спести нотариалните такси за учредяване на ипотеката, ако рефинансира свой ипотечен заем от друга финансова институция.

Промоционалното предложение е много подходящо за всеки, който обмисля тегленето на кредит срещу ипотека за по-голяма сума, тъй като през по-студения период разходите за всяко домакинство нарастват значително, и то не само заради празниците. В началото на зимата е важно да подготвим семейния автопарк за по-студените условия, както и дома - за отоплителния сезон, за да си осигурим топъл семеен уют. Разбира се, желателно е да сме бюджетирали предварително и да сме подготвени за по-високите разходи и сметки през зимните месеци, но както знаем това е невинаги напълно постижимо. Идеята на тази промоция е FinStart да помогне финансово през този период на своите клиенти, като им спести нотариалните такси при тегленето на кредит срещу ипотека FinStart, така ще ви останат и повече свободни средства за по-весели празници. От промоционалните условия на FinStart може да се възползвате до 29 февруари 2020 г., като с пълните условия на промоционалната кампания може да се запознаете на корпоративния сайт www.finstart.bg.

 

Обедини задълженията си с FinStart кредит срещу обезпечение и започни начисто 

В крак с новите тенденции във финансовата небанкова сфера и профила на потребителите, FinStart е модерен кредитен продукт за суми до 200 000 лв., предназначен за физически лица, който се отпуска срещу обезпечение с недвижим имот. С него имате възможност да рефинансирате всичките си кредити и да обедините останалите си задължения по разумен и изгоден начин, като плащате за в бъдеще една по-ниска месечна вноска и започнете финансово начисто. Изплаща се на равни вноски в срок от 12 до 60 месеца, според индивидуалните желания на клиента. С FinStart кредит срещу обезпечение също може да закупите или ремонтирате жилище, да покриете нужди от оборотни средства или да задоволите всяка друга ваша финансова потребност.

Специално разработен да улесни ежедневието на съвременния човек и да отговори на финансовите му потребности и желания, FinStart кредит срещу ипотека е ключ към бързи финансови решения, с фокус върху основните важни конкурентни предимства:

  • Отпускане на паричен заем от 5000 до 200 000 лева
  • Фиксирана лихва
  • Равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца
  • Безплатно разглеждане на документите за кандидатстване
  • Безплатна оценка на имота
  • Одобрение до 24 часа
  • Изплащане на сумата, веднага след вписване на първа поред договорна ипотека
  • Без доказване на доход и независимо от кредитната история
  • Без скрити такси и условия
  • Без такса за предсрочно погасяване
  • Без излишни документи
  • Възможност за кандидатстване от цялата страна

Нуждаете се от кредит срещу обезпечение с недвижим имот?

Тази зима FinStart ви предлага кредит без нотариални такси, ако рефинансирате друг  ипотечен заем с FinStart.

FinStart кредит срещу ипотека е ключ към твоите финансови решения.  

Весели празници от екипа на FinStart!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com