Проследяване и наблюдение по всяко време и навсякъде

541
Проследяване и наблюдение по всяко време и навсякъде
Снимка: Архив

Искали ли сте някога да наблюдавате и записвате случващото се в различни ситуации, да бъдете винаги информирани за това какво се случва в дома ви, в офиса или на друго място във ваше отсъствие? Без значение с каква цел ви е необходима наблюдаваща техника, съвременното развитие на технологиите дава невероятната възможност да сте навсякъде по всяко време и да запечатвате моментите, които си струват да бъдат гледани и изживени, макар и виртуално, повторно.

Ловни камери в помощ на запаления ловец

Използването на ловни камери става все по-популярно сред любителите на екстремния спорт. Устройствата, предназначени за видеонаблюдение на открито, дават възможността да се изследва дадена територия, с цел локализиране на дивеча, по много ефективен и удобен начин. Използването на ловни камери, освен че ви спестява време и излишно стоене в очакване на плячка в района, което може да се окаже безуспешно, увеличава шанса дивечът да се появи, когато няма присъствие на човек наоколо. Камерата ще улови момента, а благодарение на някои модели ловни камери с ММС и мейл връзка, кадърът ще пристигне мигновено при вас. Някои от моделите в категорията имат вграден детектор и за движение.

Спортни екшън камери за моментите, които трябва да останат

 

Използването на екшън камери има редица предимства пред познатите ни обикновени камери и тези, които всички имаме на смартфона си. Спортните камери се отличават със специфичните си технически възможности, позволяващи им отлична работа при екстремни условия. Активно използвани са от байкъри, скейтъри, сноубордисти, парашутисти, делтапланеристи и други, които искат да запазят кулминационния момент от преживяването си. С постоянната интернет връзка със смартфона, екшън камерите позволяват запазване на видео и фото кадри, които лесно да бъдат споделени в социалните мрежи или пък дават възможност за излъчване на живо, за да споделите момента с приятелите си. Екшън камерите са с компактни размери, широк ъгъл на заснемане и високоустойчиви на прах, студ и влага.

Камери за кола – сигурност на автомобила и запазване преживяванията ви по време на път

 

Ако искате автомобилът ви да бъде под наблюдение по всяко време, оборудването му с видеорегистратор за кола е чудесно решение. Освен това, работата на камера би ви била от ползва в случай на ПТП, както и при други инциденти с колата, при които се налага да доказвате правотата си пред органите на реда или застрахователи. Устройствата са компактни и лесни за монтаж във всякакви превозни средства. От друга страна, употребата на камера за кола може да създаде любителско видео от миговете на вашето семейно пътуване. Развитието на технологиите в системите за проследяване и наблюдение днес дават възможност на масовия потребител до множество удобства. Много подходящи в тази категория са продуктите на spy-secrets, които могат да ви предложат: - осигуряване на цялостната система за наблюдение на дома, при това по най-дискретния начин (използване на скрити камери), с цел максимална сигурност; - запечатване на екстремни моменти и спортни постижения като скок с бънджи, байкър и скейт трикове и какво ли още не; за целта много подходящо е оборудването със спортна камера, наричана още „екшън камера“; - изследване на даден район за наличието на дивеч без физическото ви присъствие да всява смут, благодарение на разработените за целта ловни камери, които работят безпроблемно дори и през нощта; - осигуряване защита на автомобила от набези на крадци или гарантиране правотата на водача в случай на спор при ПТП, оправдание пред застраховател или просто създаване на любителски кадри с функционалните възможности, които предлагат камерите за кола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com