Проучване разкри след колко време сексът в една връзка става лош

5569
Проучване разкри след колко време сексът в една връзка става лош
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ново проучване разкрива кога сексът в една връзка достига своя пик и кога започва да става по-лош. Първите 6 месеца на една връзка са опознавателен период, в който двойките все още се напасват. Има хубави моменти, но и двамата партньори все още са несигурни в предпочитанията на другия.

Следващите 6 месеца повечето двойки достигат сексуалния пик на връзката си. Тогава и двамата знаят какво харесва другия и преживяванията в леглото са незабравими и дръзки.

4-те зодии, които са най-добри в секса

Всяка връзка има нужда от добър сексуален живот, в противен случай е обречена на провал. Всички знаем това или го разбираме с години оп...

Когато мине първата година, сексуалният живот започва да върви бавно, но сигурно надолу. Партньорите са опитали какво ли не и липсата на изненади влошава положението.

В проучването участват около 2800 обвързани хетеросексуални жени и мъже от Германия на възраст между 25 и 41 години, които са въпросници всяка година в продължение на три години.

Изводите от изследването имат и някои ограничения. Не е възможно наример да се разбере дали сексуалният живот не се подобрява отново след третата година. Така, че не бързайте, а почакайте... кой знае какво ви чака с любимия човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com