Психологически трикове, които могат да ви направят по-желани

10206
Психологически трикове, които могат да ви направят по-желани
Снимка: iStock

Винаги ли сте скептични относно перфектния подход към романтична среща? Не сте единствените. Всеки иска да изглежда привлекателен, перфектен и добър човек на такава среща. И доста интересно, има някои физиологични трикове, които ви помагат да изглеждате мил, невероятен и прекрасен човек!

Поддържането на добра стратегия винаги е начинът да постигнете успех в играта за запознанства. И така, нека сега да разгледаме тези трикове, които може да ви помогнат да станете по-желани и привлекателни за околните.

10-те женски физически черти, които привличат мъжете като магнит

Първосигнално всички забелязваме външния вид на човека, а и не можем веднага да се запознаем с чертите от характера му. Излъчването ви ...

1.       Насочете се към по-топли тонове

Изследванията показват, че температурата играе основна роля за привличането. Носенето на облекло в студен цвят или поръчването на студени напитки ще ви накара да изглеждате груби или недостъпни. Но ако носите по-топли цветове в земни тонове, тогава е по-вероятно вашият партньор да се чувства комфортно с вас на срещата.

2.       Не говорете за негативни неща

Избягвайте да говорите за отрицателните черти на човек. Колкото и да е вярно, не описвайте другите с тежки думи пред събеседника си. Вашият избор на думи говори много за вашата личност. Така че, придържайте се към разговори за положителните аспекти на хората, когато срещнете някого.

3.       Бъдете мистериозни

Какво в мъжете всъщност привлича жените?

Не интелектът привлича жените към мъжете, а чувството за хумор, са установили немски психолози от Университета в Гьотинген. Специалисти...

Не се разкривайте твърде много в първите дни. Отделете време да опознаете партньора си. Разкривайте по малко информация за вас всеки ден, тъй като това оставя на партньора ви много мистерия относно това кой сте. А мистерията винаги привлича желание и внимание.

4.       Назовете името на събеседника си веднъж или два пъти

Ако сте го забравили, потърсете начини да запомните името на събеседника си. Също така е препоръчително да назовете името на партньора си поне веднъж или два пъти по време на срещата, защото изричането му бавно и малко чувствено може незабавно да ви направи супер привлекателни. Вашият партньор ще хареса начина, по който името му се произнася от вас.

5.       Истински комплименти

Контактът с очите е неизказаното правило за привличане. Но поддържането на дълъг зрителен контакт или явно наблюдаване  може да го направи супер неудобно. Въпреки това, винаги можете да забележите цвета на очите на партньора си, когато го видите за първи път. След това можете небрежно да го споменете с комплимент. Това със сигурност ще го изненада и това от своя страна ще ви направи още по-желани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com