X
 
 

Първо публично изявление на Кевин Спейси след обвиненията в сексуален тормоз

3755 0
photo of Първо публично изявление на Кевин Спейси след обвиненията в сексуален тормоз
Снимка: Getty Images/Guliver
„Колкото сте по-ранени, толкова сте по-силни. И толкова по-празни ставате“. Това се казва в първото публично изявление на Кевин Спейси след твърденията за сексуален тормоз. Актьорът се появи пред обществеността в двореца „Масимо Але Терме“ в Рим, за да рецитира стихотворението „Боксьорът“ от Габриеле Тинти.

„Използваха ме за забавление, задоволявайки се с второкласни неща.. Животът свърши в миг... не чаках да дойде края на безсънните нощи. Прекарвах часове и часове, опитвайки се да се разпадна и пропадна”, се казва в творбата.

Свалиха обвиненията за сексуално посегателство срещу Кевин Спейси

Актьорът Кевин Спейси може да си отдъхне, тъй като обвиненията за сексуално посегателство срещу него са свалени заради отказ на обвинит...

Говорейки пред древногръцката статуя „Почиващ си боксьор“ в Националния римски музей, той показа, че е по-силен от всякога.

Стихотворението е за боксьор, който е оставен да умре от кръвозагуба на арената. Авторът обяснява, че е избрал Спейси и вярва, че голяма част от текста се отнася за него. Според Тинти той е най-добрият актьор в света, но уточнява, че творбата не е вдъхновена от станалото със звездата.

Кевин Спейси не се появява пред обществеността отдавна. Той бе видян да влиза и излиза от съда едва след като беше обвинен в сексуално посегателство през 2017 година. Миналия месец съдът в Масачузетс отхвърли жалбата, заведена срещу него от млад мъж.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално