Разкрита е ТАЙНАТА защо модерните хора НЕ пазаруват маркови дрехи

3942
Разкрита е ТАЙНАТА защо модерните хора НЕ пазаруват маркови дрехи
Снимка: Pexels

Вероятно почти всеки ден по улиците виждате добре облечена жена или пък мъж, за които си мислите колко са модерни и стилни. А може би вие също сте такива или подражавате на някого по стил на обличане. Какъвто и да е вариантът, знайте, че не е нужно да се обличате с маркови дрехи, за да изглеждате модерно и имаме няколко съвета, които го доказват. Не се ядосвайте, ако някоя скъпа дреха не ви стои добре или няма подходящ размер за вас, ще намерите много по-хубави дрехи за страхотни и различни визии в нормални магазинчета, които се срещат в квартала ви. А що се касае марковите дрехи, ето защо не бива да се отчайвате, ако не намерите такива, които ви харесват.

Проблем в магазините – в онези луксозни магазини за маркови дрехи има такива, които не са подходящи не само за вашата, а и за фигурата на повечето дами. Кройката, дизайнът и самите модели са направени по начин, който противоречи на всичко, което обикновеният човек би счел за нормално. Не обвинявайте себе си, височината или килограмите си, ако не можете да се поберете в някоя рокля или панталон. Помислете колко хубави дрехи може да намерите в обикновените магазин, стига да се разтърсите.

Проблем с размера – марковите дрехи обикновено се създават според моделите, които ги представят. Онези момичета, които не хапват нищо на ден, твърде слаби, за да има какъвто и да е живец в тях. Това е така, защото дизайнерите, особено по-смелите от тях, търсят съвършенството. Повечето хора обаче нямат перфектни мерки, ето  защо е нормално да не откриете точната дреха за себе си. Има опция, при която може да потърсите дрехи от еластична материя, която да приляга на тялото ви. Другият вариант е просто да се отправите към нормален магазин за дрехи.

Ако следите висшата мода и дизайнерите и все пак ви се иска да имате нещо на любимата си марка, първо я проучете. Всеки дизайнер има своя афинитет, който прилага и в създаването на дрехи. Някои създават дълги рокли за високи дами с широк гръб и малък бюст. Други пък се фокусират върху слаби и дребнички жени. Проучете коя марка дрехи е подходяща за вашата фигура и откъде е най-вероятно да откриете дрехи за себе си, които да ви харесват и да ви прилягат идеално.

Винаги когато пазарувате и сте напът да се отчаяте или разочаровате, си спомнете, че 80% от дрехите пред очите ви не са направени за вас. Да харесате една или две дрехи е истинско постижение и трябва да бъдете горди със себе си. Важно е да имате собствен стил и да вярвате на вкуса си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com