Родни красавици леят сексапил с призив "Изберете българското"

54113
Родни красавици леят сексапил с призив "Изберете българското"

Новото издание на българския еротичен фермерски календар, тази година залага на традициите и високото качество, на произвежданата от родния стопанин продукция.

Календарът на Фермер.БГ е под мотото "Изберете продукцията на българските фермери!" и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители. Това е много важен призив в подкрепа на фермерите, които продължават често да са жертва на нелоялна конкуренция от други държави.

Сексът на първа среща вече не е табу за жените

Ако доскоро сексът на първа среща бе табу за жените, то данните от ново проучване шокират с новината, че двата пола започват да разменя...

Календарът тази година включва кадри, свързани с всички основни сектори на българското земеделие и производството на - мляко, мед, зърно, вино, маслодайна роза, брашно, яйца, праскови, моркови, дини и др.. Кадър на еротичен модел сред прана и разхвърляна овча вълна, пък е един от емблематичните за изданието за 2013-а.

Традиционно и тази година в снимките за календара на Фермер.БГ участват известни българки, сред които: топ-моделът Биляна Йотовска от популярната денс формация Sеcret Garden; Гея Антонова, популярно лице от редица TV реклами; певицата Анн-Джи, която е и Мис Вселена фитнес 2006 и Победител на Световното първенство по фитнес-фешън 2012; Мариана Андонова, Световна медалистка по художествена гимнастика ; горещата танцьорка Руми Калоферова, участничка в Miss Playmate 2011 и др. Фотосесиите за концептуалния български календар са на известния актов фотограф Начо Каменов - Kubeto.

В Европа широко популярни еротични фермерски календари се издават единствено в Германия и Англия, като целта както и на този в България е популяризиране на селския начин на живот и стимулиране на аграрните дейности в селските райони.

Светът няма да свърши на 21.12.2012

Светът няма да свърши на 21.12.2012, а ще настъпи... нов цикъл от календара на маите. Огромна каменна плоча с надпис на маите, датиращ...

Вижте още снимки ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com