С какво жените привличат мъжете от различните зодии

13422
С какво жените привличат мъжете от различните зодии
Снимка: pixabay.com

След като се влюби в мъж, една жена смята, че знае точно как да го „закове“ и да предизвика взаимни чувства, но понякога дори и най-хитрата стратегия не дава желания резултат. Астролозите казват, че е много важно да се съобразявате със зодиакалния знак на любимия, защото така ще изберете правилния "ключ" за всяко зодиакално семейство, просто трябва да знаете къде да търсите.

Овен

Любимата на Овен трябва непрекъснато да го мотивира и да го вдъхновява, непрекъснато да работи върху себе си. Тези момчета са много целенасочени и ако има достойна жена, която ги вдъхновява и винаги подкрепя, те могат да се справят с всякакви висоти.

Телец

Телците чрез докосване изразяват истинските си чувства. С него трябва да бъдете привързани и нежни, треперещи. Чрез взаимната привързаност Телецът разбира, че е искрено обичан.

Близнаци

Близнаците харесват, когато с любимата може да обсъжда нови теми. Комуникацията за този знак е една от ключовите нужди, струва си да запомните това.

Рак

Ракът винаги и във всичко трябва да бъде подкрепян. Жената му трябва да може да съпреживява, да подкрепя и да не съди, просто трябва да сте наблизо..

Лъв

Лъвът е много уверен в себе си и до себе си вижда същата жена. Високото самочувствие, способността да се представя и защитава собственото си мнение със сигурност ще привлече вниманието му

Зодиите, които таят обиди

Тя ме заряза за кино среща с нейната приятелка. Тя ме излъга за проекта си. Отидоха на пътуване, без дори да ме попитат. Всички тези ми...

Дева

За да се влюбите в мъж Дева, е важно да погледнете в бъдещето с него, да можете ясно да планирате всички бъдещи събития.

Везни

Мъжът от този знак буквално бяга от самотата и обича постоянно да усеща присъствието на любимата до себе си. Тя може да бъде заета със собствен бизнес, основното е, че е на ръка разстояние.

Скорпион

Тези ЗОДИИ ще са много щастливи през декември

Последният месец от годината всички свързваме с миризмата на мандарини, празнично настроение и много подаръци. Декември сякаш ни носи ч...

Когато очарова Скорпиона, една жена трябва майсторски да съчетае чертите на страстен любовник и предан приятел.

Стрелец

У жените Стрелецът винаги ще оцени прекрасното чувство за хумор и способността да се разсейва от проблемите и да се отпусне с приятели. Трябва да можете да се смеете на себе си, на шегите на любимия си.

Козирог

Семейните ценности и ритуали са важни за Козирога. Предлагайте съвместни вечери в петък, прекарвайте празниците заедно. Човек няма да замени такова съвместно забавление за нищо. Основното нещо е да можете да разнообразите свободното си време.

Тези хора необяснимо привличат различните зодии

Овен Човек, който ти се подчинява. Хората, родени под знака на Овен, винаги са привлечени от тези, които са готови да бъдат командван...

Водолей

Водолеят няма да устои на посегателства върху свободата му. Трябва да сте близо, но никога не натискайте, не контролирайте. Важно е да цените интимността.

Риби

Дайте на мъжа Риби малко романтика и ще го завладеете. Той жадува за внимание, топлина и приятни изненади. Трябва да можете да поддържате разговори за любов в ежедневието - това е гаранция за щастливо бъдеще с вашия избраник.

Всички тези съвети не гарантират взаимни чувства, винаги трябва да останете себе си, да не лъжете любимия си и да се опитате да направите всичко, така че ежедневието и рутината да не могат да унищожат тръпката и топлината на чувствата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com