Седмичен хороскоп за 19-25 декември

31637
Седмичен хороскоп за 19-25 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви очакват изненади у дома и новини в живота на близки хора. Може да ви запознаят с някого, а това да е свързано с преживявания, които ще оставят смесени чувства у вас. Обърнете повече внимание на положителните от тях, но не се вдъхновявайте прекалено. В сряда в работата ви ще се случат събития, които далеч не всичко случващо се влиза в плановете ви, макар че безпокойството ви може да се окаже неоправдано. Ситуациите в личния ви живот назряват, оставете ги да се прояснят докрай и не пречете на развоя на нещата. Стабилността в живота ви сега зависи от това, как ще се отнасяте към хората, на които дължите повечето неща до момента. Петък е добър ден за обединяване на идеи, сътрудничество в съвместни проекти, особено финансови. Работете спокойно, съсредоточено, без резки завои и за сегасе въздържайте от взимането на решения. Практичността ще е най-силното ви качество през почивните дни, когато ще трябва да докажете на половинката си, че сте достатъчно сериозен човек.

Телец

През тази седмица бъдете внимателни в при подписване на документи и в думите си, които изричате пред публика. Съветът на звездите е повече да слушате и ще ви се разкрие това, което трябва да научите, за да се справите с ваш личен проблем, чието решение търсите отдавна. Не провокирайте обаче ревността на партньора и не давайте надежди на някого, ако нямате сериозни намерения към него. В четвъртък поддържайте контакти с всички, които се нуждаят от вниманието ви, особено с родителите. Седмицата изисква сериозно отношение към здравето ви и се препоръчва да не се претоварвате физически. Много е важно да бъдете нащрек с нови познанства. Не разкривайте тайни за себе си, особено през събота и неделя, колкото и приятно да протича разговора с нови познати.

Близнаци

Предпоследната седмица на 2016 година ще ви предостави възможност да решите повечето финансови въпроси. В понеделник се постарайте се да имате ясни намерения към половинката си, за да не решава някой вместо вас какво трябва да правите. В сряда и четвъртък ще се налага бързо да анализирате информацията, постъпваща от различни източници, и да изслушвате критиката на партньори, ако планирате важно мероприятие. Не се сърдете на съветите, те ще ви бъдат от полза и дори може да спечелите с проявата на качества като адаптивност и възприемчивост. Почивните дни може да разкрият някои нови качества и черти на партньора ви, за които до момента не сте подозирали. Ако те не вредят на връзката ви няма защо да се притесняване да ги приемете. Хората се развиват и едва ли отношенията ви ще останат същите, каквито са били в началото. В това няма нищо лошо.

Рак

През тази седмица следете за нови възможности в работата, особено необичайни. Опитайте се да успеете да бъдете на всички места, запознавайте се с хора, разширявайте кръга на общуване. След няколко напрегнати дни ситуациите може неочаквано да се прояснят, да се разредят, да се успокоят. сега ще се намери решение на проблемите ви и отговори на въпросите ви. Потребността ви от удоволствия, повече красота и романтика в отношения ще ви кара да търсите начини как да постигнете мечтаното щастие. Ако сте в сериозна връзка може да направите някои необмислени действия, за които по-късно да съжалявате. През почивните дни обърнете повече внимание да духовното.

Лъв

Предпоследната седмица на декември ще ви дари с нетърпение за настъпването на предстоящите празници, което може да ви направи по-нервни от обикновено. Не го причинявайте на другите, за да не забравите на кого точно ще трябва да се извинявате после. Не са изключени обаче изненади и неочаквани мероприятия особено в средата на периода. Партньорските ви отношения изискват внимание и грижа. Старайте се да не нарушавате обещания. Добре е да обедините усилия с хора, които имат сходни с вас виждания и стремежи. Използвайте този седмица за работа, инвентаризация на извършеното и коригиране на плановете в съответствие с изискването на момента. Не във всичко сега се приветства прекият подход. Сдържаност и търпеливост ще ви помогнат да избегнете ненужните проблеми през почивните дни в общуването с роднините.

Дева

През тази седмица не бива да се отпускате нито за минута. Сега със служебните ви партньори може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка, ако видите, че не сте прави. Възможни са и по-позитивни ситуации,особено в четвъртък, макар че оттенъкът на неочакваност в тях все пак ще намира място. Поради това не се опитвайте да форсирате събитията, всичко все още може да се промени. Външността и начинът, по който изглеждате, сега е определящ фактор почти във всички сфери от живота ви. Поглезете се през почивните дни, като се опитате това да включва полезни за здравето дейности.

Везни

През тази седмица ви предстои да играете нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание. В сряда и четвъртък са възможни и ситуации, свързани с неочаквани и значителни разходи. Важно качество ще ви бъде далновидността. Сега е най-добре да си имате работа с хора, които познавате добре и на които се доверявате. В петък проявете търпимост и се постарайте да не се дразните от дреболии. И проявете нежност и внимание към половинката.

3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка до края на 2017 г.

Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За 3 от зодиите това съвсем няма да е вярно през наближаващата 2017 г. Ще ви се случи нещ...

Скорпион

През тази седмица мислите ви ще витаят навсякъде, само не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва от далече. Възможни са уникални съдбоносни срещи по време на пътуване. Сега сте във „вихъра на танца“ и идеите ви са новаторски и уникални, но точно днешният седмица не е най-подходящ за важни избори. В сряда водете преговори, търсете решения, но не подписвайте важни документи. През почивните дни не изисквайте максимума нито от себе си, нито от другите, нека всичко, което правите, да допринася за вътрешната ви хармония.

Стрелец

Добре е да посветите тази седмица на общуване с близките, да организирате семейна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет. В средата на седмицата ще усетите, че трудностите в партньорствата вървят към разреждане, но може да остане неприятна утайка. Предстои ви преоценка на привичните ви модели на поведение. Помислете как е най-добре да действате в бъдеще, като отчитате променящите се условия. Почивните дни посветете на близките и роднините си, особено ако са по-възрастни и имат нужда от помощ.

Козирог

Идеалният партньор за брак според ЗОДИЯТА

ОВЕН (21 МАРТ – 20 АПРИЛ) Това е знакът, който рано бърза да представи пред света на жените своята сексуална енергия. Заедно с ...

В началото на седмицата хладнокръвността ви ще ви позволи да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите сделка или да започнете нещо ново. Много неща ще се решават в сряда, най-вече в сряда,дори в неформална обстановка. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки впечатления и приятни срещи и запознанства. Бъдете внимателни на пътя, най-вече във вторник. Повечето от събитията сега се случват в близкото ви обкръжение, но това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. През почивните дни се погрижете за собствената си безопасност и интереси, като проявявате мъдрост.

Водолей

През тази седмица е необходимо да бъдете внимателни в работата, личните си отношения и най-вече здравето. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви. В сряда се отнасяйте предпазливо към настроенията и очакванията на хората, с които тясно свързвате живота си. В петък е най-добре е да предпочитате спокойни и защитени места, не отивайте на среща с непознати сами. През почивните дни при общуването ви с приятели интересна тема ще укрепва позициите ви, а вие ще имате възможност да покажете компетентност. През почивните дни може да се наложи да направите разходи, които да ви накарат да направите сериозни промени в бюджета, който сте определили за празниците.

Риби

Предпоследните дни на декември ще ви донесат много моменти за равносметка. Не е моментът да се обвинявате за каквото и да било. Станалото - станало и всичко е опит, а не грешка. Във вторник не за първи път ще бъдете водени от чувствата и страстите си. В сряда вашите решителни действия в работата ви могат да доведат до триумф и успех. В четвъртък не отлагайте срещите, общуването, любовните признания за друг ден. В петък дреболиите могат лесно да ви извадят от равновесие. През почивните дни си изберете занимания, където рискът от конфликти е сведен до минимум, и не отговаряйте на грубостта с грубост. Откровеност не на място също не ви се препоръчва, особено ако вие самите сте склонни да правите същите пропуски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...